App-tips: Beditations

app Beditations

Meditasjon på sengekanten

Jeg elsker yoga. Men meditasjon, det er jeg rett og slett ikke så god på.  Jeg kan få sneket inn litt meditasjon i en yogaøkt, men setter meg aldri ned for å meditere. Dog, så tror jeg at jeg fint kunne hatt godt av det – koble ut, nullstille seg selv, samle tankene. Enn så lenge holder jeg meg til meditasjon på sengekanten.

app Beditations

«Beditations» er rett og slett en meditasjonsapp for deg som vil ha litt hjelp til å koble ut før sengetid og få en litt mer behagelig oppvåkning. Du velger rett og slett en valgfri kveldsmeditasjon som vil dysse deg i søvn, og en morgenmeditasjon som varsomt vil vekke deg på morgenen.

Beditations

Photos: ladybird

Hørtes ikke det ganske så behagelig ut? Jeg kan nesten love deg en natt med bedre søvn.

Beditations finner du i App Store.

One thought on “App-tips: Beditations

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *