A tour inside Chrissy Teigen and John Legends apartment

Jeg har en greie for Chrissy Teigen. Hun er så jordnær, har en god dose humor og tar ikke seg selv så seriøst. Det kan jeg like. I denne snutten får vi en liten sniktitt inn i New York leiligheten til Chrissy og John Legend. Det er ikke helt min stil, men det er allikvel veldig gjennomført og en rekke enkeltting jeg likte veldig godt.
En liten fun fact – jeg får veldig ofte høre at jeg ligner så på Chrissy. Heeey, that’s a compliment! Jeg viste et bilde av henne til mannen, og han sa «hun er jo skummelt lik på først øyekast». Veldig hyggelig for meg da.
For my international readers
I do have a thing for Chrissy teigen. Always like people that are down to earth, have a great sense of humor and doesn’t take theirselves to seriously. And just like that is Chrissy. At least it seems. 

In this video you get a tour in their New York apartment. It’s not quite my style, but still inspiring. I spotted several thing I would love to adopt.

A fu fact – a lot of people always tell me I look alot like Chrissy. And hey, that’s a compliment for sure! I showed some pics of her to my man, and he said «it’s scaring how similar you two look at first glance». I kinda like that.

3 thoughts on “A tour inside Chrissy Teigen and John Legends apartment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *