Grønn, sunn frokost – Morning Elixir

Annonse/inneholder produktlenker

Morning Elixir - Ladybirds Nest

Morning Elixir – en grønn start på dagen

Jeg må innrømme at det hender frokosten min droppes til fordel for ei lita ei som skal i barnehage og forberedelser til jobb. Men jeg vet jo så godt at det ikke er lurt. Dagen blir definitivt mye bedre når man starter med en god, næringsrik frokost. Det må til og med jeg innrømme, selv om jeg ikke er et typisk frokostmenneske.

Morning Elixir - Ladybirds Nest

Da er enkle, sunne løsninger gull verdt! Jeg foretrekker ofte en nærende smoothie, chiapudding eller «kjøleskapsgrøt». Men i det siste har jeg fått en ny favoritt – en grønn, sunn favoritt. Jeg blander noen skjeer med Alchemy Super Blends sin Morning Elixir med yoghurt (gjerne kokos eller naturell) og serverer med frukt, bær og nøtter.

Morning Elixir - Ladybirds Nest

Alchemy Super Blends sine blandinger er en perfekt miks av protein og supermat som metter og gir masse verdifull næring. Morning Elixir inneholder blant annet acai, camu camu, hvetegress, spirulina og chlorella.

Morning Elixir - Ladybirds Nest

Du kan selvfølgelig blande pulveret i din favorittsmoothie eller et glass juice, men kombinert med yoghurt så metter det bedre. Kombinert med nøtter og frukt blir det en fin liten næringsfull frokost.

Morning Elixir - Ladybirds Nest

Photos: ladybird

Blandingen har også et ganske høyt innhold av C-vitamin, jern og folsyre – noe som ofte de fleste jenter kan trenge litt ekstra av. Sistnevnte er også fint hvis man prøver å bli gravid, eller er gravid.

Du finner Morning Elixir fra Alchemy Super Blends hos pureskin.no

7 thoughts on “Grønn, sunn frokost – Morning Elixir

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *