Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil – renseolje for mild rens

Inneholder sponsede produkter//Skinbloom.no ambassadør
Whamisa oljerens – mild og effektiv

Med sesongskifte, så endres også hudpleierutinene mine. Når luften blir kaldere og vi går mot høst så tyr jeg gjerne til litt mer pleiende og nærende produkter. Etter en sommer med mye tid ute, sol og bading – så trenger huden litt ekstra pleie. Da er det supert å bytte ut ansiktsrensen med en renseolje.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Denne sesongen har jeg gått for en oljerens fra Whamisa, et Koreansk merke som baserer seg på økologiske og fermenterte ingredienser. Ved å fermentere ingrediensene så beholdes næringsstoffer og antioksidanter bedre i produktene og de blir mer potente.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Whamisa sin oljerens er basert på hasselnøttolje, argan og jojobafrø – i blandet fermentert ekstrakt fra krysantemum, lotusblomst og løvetann. Den føles lett i konsistensen, noe som er perfekt hvis oljerens er litt nytt for deg. Oljerens kan nok virke litt skremmende for mange, da man kanskje tror det blir veldig fett og klissete. Det er så absolutt ikke tilfellet med denne! Oljen er superlett og silkemyk og er lett å skylle vekk fra huden igjen. Den etterlater huden myk og hud, uten å føles strippet for fuktighet – noe som ofte er tilfelle med mange typer rens.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Og den er effektiv! Jeg bruker riktignok ikke så mye sminke i det daglige, men den fjerner sminke godt! Jeg har fått testet den skikkelig noen ganger da den har renset bort både bryllupssminke og sminke fra photoshoot.

Organic Flowers Cleansing Oil

Photos: ladybird

Er du nysgjerrig på Whamisa og Koreansk hudpleie? Da anbefaler jeg skinbloom.no – en egen nettside med fokus på Koreansk hudpleie! Koreansk hudpleie blir jo omtalt som å ligge mange år foran den vestlige hudpleien når det kommer til utvikling og nyutvikling. Det er rett og slett et enormt fokus på hudpleie i Korea, og Koreanske kvinner tar hudpleierutinene sin svært så seriøst!

4 thoughts on “Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil – renseolje for mild rens

 • Reply Ebwnaf 5. januar 2024 at 18:40

  allergy pills over the counter allergy med comparison chart list of otc allergy medications

 • Reply Brjwvr 5. januar 2024 at 18:19

  best nighttime medicine for allergies best allergy medications over the counter doctor prescribed allergy medication

 • Reply Ingrid 5. september 2017 at 17:49

  Du tar så fine bilder! Har du noen formening om hvordan denne er på sensitiv hud?

  • Reply Ladybirds Nest 27. september 2017 at 21:05

   Tusen takk! Jeg vil tro at den er fin på sensitiv hud, oljer virker mer skånsomt enn mye annen rens. Når jeg leser om den så star det at den skal være fin for sensitiv hud. Jeg har ikke så sensitiv hud selv, så tør ikke si noe for sikkert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *