Vil du teste Vichy Dermablend?

Photos: ladybird
Vil du få muligheten til å teste ut Vichy Dermablend? Vichy sin nye linje med produkter som skal kamuflere små og store skader og uregelmessigheter på huden og som blant annet skal være fine til å dekke rødme, aknearr, mørke ringer, hyper pigmentering og tatoveringer. Serien har allerede rukket å vinne en rekke priser verden over og har nå kommet til Norge. 

Jeg har to pakker, en for lys hud og en for ganske mørk hud.
15 Opal pakken for lys hud inneholder Dermablend Korrigerende kompakt-creme 12H, Dermablend Fluid Corrective Foundation og Dermablend Stick Correctur.
35 Sand pakken for mørk hud inneholder Dermablend Korrigerende kompakt-creme 12H og 
Dermablend Stick Correctur.

Har du lyst til å teste de ut? Fortell meg hvorfor akkurat du fortjener en slik pakke og om du ønsker den lyse eller mørke pakken. Legg igjen kommentaren i kommentarfeltet eller send den på mail til ladybirdsnest@hotmail.com Merk mailen «Dermablend»
Gratulerer til de to vinnerene, de er nå trukket og fått beskjed 🙂

19 thoughts on “Vil du teste Vichy Dermablend?

 • Reply Okhfpg 5. januar 2024 at 17:20

  prescription strength allergy meds best allergy medicine without antihistamine allergy over the counter drugs

 • Reply katrine lie 14. november 2014 at 20:24

  jeg har veldig lyst å prøve dermablend for å se om jeg noen gang kan gå i t-skjorte og kjoler osv igjen har noen veeldig stygge ar på armene så jør at eg ikkje klarer å gå i t-skjorte elle kjoler å har jo selvfølgelig lyst til det er så mye som stopper når jeg skal kle meg for kan ikkje ha på meg hva som helst må altid ha noe lang erma på meg for å klare å skjule det så hadde vore kjekkt å kanskje kubne gått i noe som ikkje altid va langerma å kunne gå i kjole

 • Reply andrea 12. oktober 2014 at 17:31

  Jeg hadde satt enormt stor pris på å vinne den lyseste fargen da jeg sliter med akne arr i kinnene og ned til munnen etter at jeg har hatt det tøfft en periode. Kvisene har blusset opp og jeg syns det er vanskelig å skjule det, til tross for at jeg ser på meg selv som flink og interessert i make up. Du hadde hvertfall gjort dagen min 🙂

 • Reply Ida K 9. oktober 2014 at 17:15

  Etter å ha sett videoene til Lisa Eldridge er jeg overbevist! Jeg har en stressende jobb, og likegreit en hud som ikke takler stress. Jeg får store, røde, halvveis innebygde kviser (æsj og au!!) i kinnene og langs kjeven, og jeg får ikke til å dekke de ordentlig. Det tærer selvsagt på selvtilliten, og jeg er på evig jakt etter produkter som dekker nok. Krysser fingrene for at jeg vinner!! 🙂

  Er jeg så heldig trenger jeg nok den lyse 🙂

  Ida

 • Reply Anette 1. oktober 2014 at 23:57

  Dette høres perfekt ut for meg 😀 elsker å teste nye ting og har en del små arr i ansiktet etter ulykke på hest. Jeg vil gjerne vinne fordi jeg er student å da er budsjette på beauty produkter dessverre dårlig,, jeg hadde passet den lyse best. Lykke til alle sammen, spennende hvem som vinner 😀

 • Reply Anonym 1. oktober 2014 at 16:31

  For en herlig herlig premie! 🙂
  Jeg har superlyst til å vinne fordi jeg bare ELSKER å prøve nye produkter. Virkelig ELSKER! Tror det er som når gutter kjøper seg et nytt playstation-spill, må forte meg hjem og teste ut, hehe 🙂

  Når jeg først kommenterer (som jeg er aaaltfor dårlig til), så må jeg slenge på at har lest bloggen din trofast i såå mange år. Du var vel en av de første bloggene jeg kan huske at jeg oppdaget, og det er blitt en del år siden 😀

 • Reply Kristin Holtmon 1. oktober 2014 at 15:51

  Wow! Har hatt lyst til å prøve de lenge! Jeg har noen kviser og arr som er vanskelige å dekke og disse har fått så gode tilbakemeldinger! Hadde vært moro å få testet de ut 🙂
  Kristin

 • Reply Kagina 1. oktober 2014 at 14:52

  Jeg har aldri vært noe flink til å kjøpe foundationer eller noe slikt. Føler aldri jeg finner den riktige hvis jeg prøver, de dekker aldri nok eller føles som en maske. Det hadde vært utrolig gøy å kunne prøvd Dermablend og se om det blir en ny favoritt i sminkepungen 😀 Ønsker meg lys variant. Krysser fingre og tær for at jeg får teste 😀 😀

 • Reply Anonym 30. september 2014 at 19:13

  Hei:)
  Skulle gjerne likt å prøve den for lys hud,da jeg har fått mer og mer pigment forandringer i ansiktet. Mørke flekker. Så krysser fingra for det! Klem Weronica

 • Reply Mia 29. september 2014 at 19:47

  Klart jeg vil det! 😉 Og hvorfor…fordi lille blonde jeg klarte å slurve litt med solkremen i sommer og har fått seg noen lekre pigmentflekker rett under øynene! Og siden Lisa Eldrige sier at disse produktene er fantastisk så hadde det vært herlig å få teste (den lyseste)!! <3

 • Reply Karianne 29. september 2014 at 19:40

  Håper jeg ikke er for sein – jeg vil gjerne teste den mørke. Har passert 40, og da får man gjerne litt ujevn fargetone og en og annen pigmentflekk i ansiktet. Har ennå til gode å finne en concealer som gir det resultatet jeg ønsker, så….jatakk, gjerne 🙂

 • Reply Linn Walberg 29. september 2014 at 12:43

  Sikke en SKØN giveaway! 🙂 Vichys produkter er så fantastiske – så det er så kanon at de også har lavet denne serie!

  Jeg ville EEELSKE at vinde den lyse pakke 🙂 <3

  Ha' en dejligste mandag 🙂

  Mange hilsner fra Linn

 • Reply Cornelia 28. september 2014 at 21:07

  Hei! Jeg er 20 år, og sliter med kviser. Heldigvis går det i riktig retning, men har nå en del stygge arr. Det går desverre ut over selvtiliten, og lykken med å finne riktig sminke er vanskelig. Hadde vært veldig hyggelig å få prøvd noe som faktisk funker. Den lyse 🙂 Hilsen Cornelia 🙂

 • Reply Line 28. september 2014 at 18:28

  Oj, dette hadde det vært stas å teste ut! Jeg har veldig røde kinn og er stadig på leting etter noe som kan dempe dette. Den lyse hadde nok vært utmerket! God søndag 🙂

 • Reply Victoria S. 28. september 2014 at 14:02

  Dette vil jeg kjempegjerne teste! Jeg har noen sprengte blodkar som er vanskelig å dekke, og med veldig lys hud, blir disse lett veldig synlig. Concealer har en tendens til å sitte dårlig, så jeg kan jo krysse fingrene for at Dermablend (som jeg har hørt mye bra om) funker bedre!:)

 • Reply Krihal 28. september 2014 at 11:07

  Dette fikk jeg lyst å teste. Fordi jeg fortjener det …eh. Sikkert ikke mer enn andre som vil vinne, men heller ikke noe mindre. Er nok den lyse som passer meg best.
  Klem Kristin

 • Reply Kristin 27. september 2014 at 18:39

  Vil veldig gjerne vinne og teste Dermablend. Jeg har permanent rødming i ansiktet og har enda ikke funnet et produkt jeg er helt fornøyd med. Jeg har fx. prøvd grønnfarget concealer, men har ofte endt opp med en "dead warmed up" look som ikke er veldig flatterende. Hvis jeg vinner, så er det den lyse fargen som passer best for min hud. Hilsen fra Kristin:-)

 • Reply Diaperdiva 27. september 2014 at 17:32

  Jaaa takk! Vil mer enn gjerne teste Dermablend!! Bruker kremene til Vichy, og ELSKER dem!!
  Jeg fortjener å vinne dem (for lys hud).. fordi, jeg er en eneste vandrende pigmentering.. 🙁 (Kom med kidsa.. som for øvrig også gir meg disse ulekre mørke ringene jeg går rundt og flasher til omverdenen)

 • Reply Marita Rosenvinge Olsen 27. september 2014 at 15:30

  Åh det hadde vært perfekt å vunnet dette- da jeg snart er tom for mine faste produkter- jeg har egentlig ikke funnet noe ordentlig hudprodukter som jeg har vært fornøyd med-kanskje det er nettopp disse! Tror pakken for lys hud hadde passet meg best:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *