Valentinekonkurranse – Vinn Jane Kønig LoveTag armbånd

Annonse

Valentinekonkurranse Jane Kønig

Vinn «I Love You» armbånd fra Jane Kønig

Nå kan en heldig leser vinne et nydelig «I Love You» armbånd fra Jane Kønig sin LoveTag kolleksjon. Et nydelig armbånd likt det på bildet, bare med litt annen tekst – «I», «hjerte» og «U». Den perfekte lille Valentine-gaven til en av dere!

Valentinekonkurranse Jane Kønig

Jeg har selv et LoveTag armbånd, med bokstavene «T» og «K» for min lille datter og mannen min. Og et hjerte, selvfølgelig! LoveTag armbåndene til Jane Kønig kan designes etter egen smak, velg en, to eller tre tags, valgfrie bokstaver eller tall (kanskje en spesiell dato!). Armbåndene kommer også i fire ulike farger, rodinert sølv, forgylt sølv, sterlingsølv og roséforgylt sølv.

Valentinekonkurranse Jane Kønig

Photos: ladybird

For å vinne Jane Kønig sitt «I love You» LoveTag smykke må du legge igjen en kommentar og fortelle meg hvilken farge du ville valgt og hvorfor du fortjener en liten Valentine oppmerksomhet!

Du kan også delta på instagrammen min og doble vinnersjansene dine!

(Husk å legg igjen kontaktinfo (f.eks mail) slik at jeg får tak i deg hvis du er den heldige!)

44 thoughts on “Valentinekonkurranse – Vinn Jane Kønig LoveTag armbånd

 • Reply Williamzesee 21. april 2024 at 06:53

  world pharmacy india https://indiaph24.store/# indian pharmacies safe
  reputable indian online pharmacy

 • Reply Williamzesee 20. april 2024 at 19:41

  indian pharmacy paypal https://indiaph24.store/# india pharmacy mail order
  indian pharmacy paypal

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 13:29

  mexico pharmacies prescription drugs: cheapest mexico drugs – mexican border pharmacies shipping to usa

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 11:13

  mexico pharmacy: mexico pharmacy – purple pharmacy mexico price list

 • Reply dobry sklep 17. mars 2024 at 08:49

  Wow, wonderful blog format! How long have you been running a blog for?
  you make blogging glance easy. The entire glance
  of your site is great, let alone the content! You can see similar here sklep internetowy

 • Reply Tuwqfk 5. januar 2024 at 18:13

  types of allergy pills allergy medication primary name allergy over the counter drugs

 • Reply Rikke 6. februar 2017 at 20:16

  Prøver her lykken her også ? Hadde vært perfekt å hatt dette armebåndet sammen med sønnen min sitt navn tattoert på håndleddet.
  Ønsker meg forgylt sølv ??⭐️
  Krysser fingrene

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:12

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:18

   Masse lykke til i konkurransen! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Elisabeth 5. februar 2017 at 19:18

  Jeg har veldig lyst på det i rosegull ?. Ble mamma til en liten nydelig gutt i juli og har glemt meg selv litt oppi det hele.

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:12

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂 Pst! ta vare på deg selv, du gjør en fantastisk jobb som mamma!

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:19

   Masse lykke til i konkurransen! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Maria 5. februar 2017 at 19:17

  Ønsker å vinne i forgylt sølv ? Jeg ønsker å vinne så jeg kan gi det vakre armbåndet bort til min beste venninne som kunne trengt en oppmerksomhet i disse dager ❤

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:12

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:19

   Masse lykke til i konkurransen! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Rita 4. februar 2017 at 10:20

  Nydelig armbånd som ville vært perfekt i gull <3 . Fortjener det nok ikke mere en noen andre , men velger å prøve lykken 😉

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:13

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:19

   Masse lykke til i konkurransen! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Elin Hauge Sande 2. februar 2017 at 22:05

  Hei ?

  Ønsker meg i sterlingsølv med Ø ?E for meg og min sønn som er den eneste jeg har. Han flyttet fra Tromsø til Bergen i høst for høyskolen, men dette støtter jeg han veldig i – for å få bo med pappa og nydelige tvillingsøskene sine ? ARMBÅNDET blir et symbol for meg i hverdagen, for det er veldig ensomt… Ellers vinner nå den som vinner ???

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:15

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Yvonne vogt 2. februar 2017 at 15:20

  ❤❤❤gull som jeg vil ha min vakre datter India sin bokstav❤

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:16

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Maren Mathilde 2. februar 2017 at 09:14

  så hyggelig! Det er alltid plass til mer kjærlighet i verden, og et vakkert smykke for å vise verden hvor mye jeg elsker barna og kjæresten min hadde vært midt i blinken. Drømmen er et vakkert armbånd i forgylt sølv 🙂 Takk for en inspirerende blogg!

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:16

   Tusen takk for fine ord! <3 Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Malin N 1. februar 2017 at 23:12

  Så fint ??⭐ Om jeg skulle være så heldig å vinne, så ønsker jeg meg armebåndet i gull. Jeg fortjener det rett og slett fordi jeg er en småbarnsmor, som syns det hadde vært veldig stas å fått freshet meg litt opp med et nytt armebånd på hånden ???

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:16

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂 Og du, gi deg selv et klapp på skuldra - du gjør en kjempejobb som småbarnsmor!

 • Reply Charlotte Hugo 1. februar 2017 at 14:43

  Så fint<3 Vil veldig gjerne gi dette armbåndet til min mamma. Som nå også er verdens beste mormor. Hun gir så mye kjærlighet, trygghet og godhet. Vil hun skal får dette armbåndet fra meg og min datter:)

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:17

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Thea 1. februar 2017 at 14:00

  For et nydelig smykke! Det ville jeg gitt i gave til min søster som snart skal gifte seg. I gull!

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:17

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Peggy H. 1. februar 2017 at 00:58

  Nydelig vakkert! ? Ønsker meg så gjerne i forgylt sølv! ✨?
  Har aldri før hatt den glede av å motta noen Valentines gave, så dette ville absolutt vært verdt å vente på! ??

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:17

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Cathrine Eriksen 1. februar 2017 at 00:19

  Jeg ville elsket det i sterlingsølv. Men i neste øyeblikk trekkes jeg mot gull. Så da lar jeg det være like stor overraskelse, som om jeg skulle være heldig å vinne. Jeg ser på armbåndet som en påminnelse om at vi alle skal elske og ta vare på seg selv, like mye som andre. ?

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:17

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Cathrine Eriksen 1. februar 2017 at 00:17

  Jeg ville elsket det i sterlingsølv. Men i neste øyeblikk trekkes jeg mot gull. Så da lar jeg det være like stor overraskelse, som om jeg
  skulle være heldig å vinne. Jeg ser på armbåndet som en påminnelse om at vi alle skal elske og ta vare på seg selv, like mye som andre. ?

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:17

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Erica 31. januar 2017 at 23:43

  Jeg ønsker meg en i gull. ✨ Jeg ønsker at jeg og Wilhelm kan gi den til hans mormor, fordi si ser hverandre så sjeldent. ?

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:18

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Anna Antonsen 31. januar 2017 at 23:13

  Ååååh så nydelig!!! Roségull er superfin og den ønsker jeg meg ? Hvorfor? Fordi jeg fortjener d ??? mamma til to som prøver så godt hun kan til å få tid til alt….jobb, hjem og mann….ikke alltid lykkes, men d får være sånn ?
  vi jenter fortjener d beste og fineste ?? men helt ærlig så om d er meg som fortjener denne herligheten så vet heg ikke, jeg bare ønsker meg den fordi den er så fin ?

  • Reply randi ladybirds nest 6. februar 2017 at 21:18

   Masse lykke til! <3 En vinner trekkes i morgen og får beskjed på mail 🙂

 • Reply Vibeke 31. januar 2017 at 22:19

  Jeg deltar her også jeg. Ønsker meg forgylt sølv, syns det er helt nydelig! Med egen bedrift er det ikke så mye jeg kan unne meg, så dette armbåndet er perfekt arm candy til bryllupene jeg skal i til sommeren!! <3

 • Reply Tone Lie 31. januar 2017 at 22:15

  Ønsker meg såå et slikt i rosegull?
  Jeg hadde satt så pris på dette! Vi har hatt et forferdelig tøft 2016 med alt for mye sykdom! Jeg er hjemme og for det meste sengeliggende pga sykdom, min kjære fikk hjerneslag morgenen vi skulle reise på ferie i sommer og jeg ble innlagt med alvorlig blodforgiftning i oktober? Vi har kjøpt oss nytt hus og med investeringer og oppussing her har det i det siste vært lite penger igjen til å unne seg noe fint til seg selv..

 • Reply Luisa - La Mar 31. januar 2017 at 21:48

  Herlighet, dette er tidenes fineste giveaway <3

  Jeg ønsker meg i fargen roséforgylt. Og hvorfor jeg fortjener det? Jeg har sjeldent mulighet til å ønske meg slike fine ting fordi det er så mye man trenger og 'må' ønske seg til f.eks bursdag/jul når man ikke har mulighet til å kjøpe selv. Hilsen ei som har vært rammet av arbeidsledighet i 1,5 år. Og fordi jeg har bursdag 15. feb, så dette hadde vært en superfin bonus bursdagsgave 🙂

 • Reply Hege Yucademir 31. januar 2017 at 21:41

  Åååå kjempe fint armbånd! Jeg kunne tenkt meg forgylt sølv da hadde det matchet kjede jeg har fra jane kønig. En 3 barns mamma som jeg er som sjelden unner meg noe selv, det meste går til barna, så hadde jeg satt veldig pris på å vinne et slikt kjærlighetssmykke ❤❤❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *