Tips fra Gevir

Bilder tatt i forbindelse med at Linn ble nominert som Årets Frisør 2013/ KjellRuben Strøm

Det er få steder eller få personer jeg har skrytt mer av enn min frisør Linn, som jobber på Gevir. Utallige ganger har jeg nevnt, knipset eller skrevet om Linn og Gevir både på bloggen og insta. Og det er ikke uten grunn. Jentene på Gevir er rådyktige! Hver gang jeg er der, så synes jeg fakisk at jeg lærer noen nytt, enten om håret mitt, enkle tips i forhold til styling eller sminketips. Linn er nemlig stylist og har stylet en rekke cover, musikkvideoer og moteserier i utallige magasiner. Også elsker jeg mentaliteten hos Gevir, å bringe frem det beste i hver enkelt person, med vekt på naturlighet. Å ikke forandre en person, men å gjøre det beste ut av det som er der, slik at resultatet er naturlig, lett å leve med og en liten forbedring av det som allerede ligger der. 
Hvis du vil få med deg noen gode tips fra disse jentene så kan du ta en titt på VGTV og videosnuttene de har laget i samarbeid med MinMote. Go Gevir!
Videosnutt til herrene – slik styler du luggen.
Tips fra min frisør Linn – smink bort kvisene
Ag Starheim sminketips – smink deg som Tone

4 thoughts on “Tips fra Gevir

 • Reply Yrcpld 6. januar 2024 at 06:36

  prescription medication for severe allergies strongest over the counter allergy allergy pills for adults

 • Reply ladybird 28. januar 2014 at 19:00

  Bare hyggelig Linn! Håper vi sees snart, håret mitt trenger deg!!

 • Reply ladybird 28. januar 2014 at 19:00

  Bare hyggelig Linn! Håper vi sees snart, håret mitt trenger deg!!

 • Reply Linn 15. januar 2014 at 21:05

  fine du!! TUSEN TUSEN TAKK:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *