The Wunderbrow – fyldige bryn i en fei

Inneholder sponsede produkter

Jeg har en ting for bryn. Fikser nesten brynene mer enn håret mitt. Har fra naturens side ganske mørke og markerte bryn, men de kunne gjerne vært litt fyldigere.

Da er denne brynsgeleen helt super. Det følger med en liten øyenbrynskost som jeg liker å påføre med den. Og start forsiktig, den er nemlig veldig effektiv og den sitter godt! Faktisk så kan den sitte i dager, og fjernes best med en oljebasert sminkefjerner.

Men med litt lett hånd og forsiktig påføring så får jeg bygd opp akkurat den fargeintensiteten jeg vil – med et veldig varig resultat!

Jeg har ikke forsøkt å bade med Wunderbrow, men det sies faktisk at man både kan bade og trene med den uten at den renner.


Perfect brows, that is one of my favorite features. And I prefer a defined brow! My natural brows are not that bad, but they could been a little bit fuller. Then this one is great! It easily builds fullness and color, and makes my brow look fuller. Statement brows in a minute or two! And it lasts – it’s even said that it can handle both a swim and a workout!

5 thoughts on “The Wunderbrow – fyldige bryn i en fei

 • Reply Williamzesee 21. april 2024 at 04:04

  buy medicines online in india http://indiaph24.store/# india pharmacy
  indianpharmacy com

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 22:30

  mexico pharmacies prescription drugs: mexican pharmacy – mexico drug stores pharmacies

 • Reply Wmlydo 6. januar 2024 at 10:29

  3rd generation antihistamines list is claritin stronger than benadryl allergy over the counter drugs

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 30. september 2016 at 12:55

  Jeg har liksom fyldige bryn, så har aldri gjort noe med dem utenom å forme, men hadde vært gøy å prøve litt «hjelpemiddel» for å se om det utgjorde stor forskjell, noe det helt sikkert gjør 🙂

  • Reply randi ladybirds nest 2. oktober 2016 at 17:14

   Du har jo så fantastiske bryn! Eneste du trenger er sikkert en klar brynsgele når du vil gre de på plass – bare det gjør faktisk stor forskjell!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *