The Organic Pharmacy Solpleie

Inneholder produktlenker // PureYou.no Ambassadør
Solpleie fra The Organic Pharmacy

PureYou.no har fått inn et nytt merke, i perfekt timing til denne supersommeren vi har her hjemme! De har nemlig fått inn The Organic Pharmacy og deres fantastiske solprodukter (og merkets andre produkter for den saks skyld).

The Organic Pharmacy Solpleie

The Organic Pharmacy er et superpopulært merke, med anerkjente, økologiske produkter som har fått en trofast fanskare. Og jeg kan forstå hvorfor! Jeg har ikke brukt produktene så lenge enda. Men jeg ELSKER de! Jeg falt pladask for den fantastiske lukten fra førte påføring. En frisk, fruktig lukt som bare er så digg at jeg nesten kunne kjøpt disse produktene bare for den deilige lukten.

The Organic Pharmacy Solpleie

Tan Accelerator fra The Organic Pharmacy er en superlett gele med bronsefarge og diskret shimmer. Den skal brukes dagen før du skal i solen og gir masse fukt til huden, og forbereder den til en dag i solen. Den deilige geleen har denne fantastiske duften som jeg allerede har nevnt, samtidig som den gir en umiddelbar glød ved hjelp av den gyldne fargen og shimmeret. Men mest av alt så gir den huden en liten boost og stimulerer melaninproduksjonen på en naturlig måte. Noe som igjen gir en dypere, penere og mer langvarig brunfarge når du dagen etter skal ut i solen.

Rett og slett en skikkelig boost med glød og fuktighet- for varig fin farge!

The Organic Pharmacy Solpleie

Men selv om du møter en dag i solen litt mer forberedt, så glem for all del ikke solkrem. det er alltid et must! Og denne her er helt super. Den har den samme deilige duften, som nå nesten er blitt den nye sommerduften min. Denne solkremen er litt tykkere i konsistensen, men føles ikke fet. Den bruker bare bittelitt mer tid på å trekke inn, og til gjengjeld føles også huden mer fuktet enn de helt letteste solkremene. Noe som er en stor fordel på en slik sommer som vi har nå, med masse sol og varme, det merkes på huden! Huden trenger mer pleie og omsorg enn vanlig, og da er denne konsistensen helt perfekt!

Huden blir ikke hvit etter påføring, den føles bare myk og god, og godt beskyttet! Jeg valgte SPF50, men den finnes også med lavere faktor – du kan finne de her.

The Organic Pharmacy

Photos: ladybird

Jeg ble så positivt overrasket over disse to at jeg må inn på PureYou.no og klikke hjem noen flere produkter fra The Organic Pharmacy. Det her var rett og slett et veldig godt førstinntrykk! Hvis du har testet noe fra merket, gi meg et pip – jeg vil gjerne ha tips!

Du finner alle produktene her!

One thought on “The Organic Pharmacy Solpleie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *