The hunt for a masculine blazer

Photos: Style Caster, Fashion gone Rouge, The English Muse, Lovely Life
Jeg har lyst på en maskulin blazer i et grovere ullmateriale. Hvis jeg ikke finner en fin en i dameavdelingen snart så begynner jeg å titte etter en herremodell i smal passform. Noen tips til hvor jeg bør lete?

Publisert

i

,

av

Kommentarer

6 kommentarer til “The hunt for a masculine blazer”

 1. ladybird avatar

  Karianne: Virker nesten håpløst! Jeg kunne lett kjøpt en herreblazer, men tror det blir litt vanskelig med skuldrene 😉

 2. ladybird avatar

  Anonym: Det er en litt annerledes look enn jeg så for meg, men det behøver ikke bety noe – må sjekkes ut! TAKK!

 3. ladybird avatar

  Ingis: Tusen takk! Da skal jeg se om den fortsatt kan være der, skal innover til Oslo noen turer denne uken 🙂

 4. Karianne avatar

  Er også på jakt etter en litt slouchy, maskulin blazer, men de er jaggu ikke lette å finne 🙂

 5. Anonym avatar
  Anonym

  Flippa K har en nydelig grå med tynne striper.

 6. Ingis avatar
  Ingis

  Mener å huske at jeg så en ganske fin maskulin-ish blazer på COS for en stund siden…kan det være denne: http://www.cosstores.com/dk/Women/Blazers/Long_wool_blazer/10640078-32774264.1#c-22755 ? Isåfall var den mye finere i virkeligheten enn på bildene ;p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *