Test: Radiance-Plus Golden Glow Booster fra Clarins

Photo: ladybird
Yes, da har jeg fått testet denne grundig. Jeg liker å la testingen gå over litt tid, slik at man får testet ordentlig. Vet at mange av dere har ventet på resultatet, godt dere er tålmodige.
Dette er et av de mest omtalte produktene i magasiner og på blogger denne våren, og av en eller annen grunn er den ekstra mye omtalt i Danmark. (Og dermed revet bort fra danske butikkhyller). Meeeen, den har nok også fått en del omtale her i Norge, for den er ikke så lett å få tak i. Jeg kjøpte min på en lokal Kicks
Radiance-Plus Golden Glow Booster fra Clarins er en konsentrert selvbruner som du skal bruke sammen med din vanlige dagkrem. Du blander et par dråper sammen med dagkremen din og får bygd opp fargen dag etter dag. Et ganske genialt konsept egentlig, siden man fint styrer styrken på fargen. Selve flakongen er veldig hendig, den har en tunn tut og en «dytte-mekanisme» i bunnen av flasken, som gjør det enkelt å regulere antall dråper. Jeg brukte dråpene sammen med krem både morgen og kveld noen dager, før jeg gikk over til å bare bruke de på natten. Allerede etter en natts bruk så fikk jeg to komplimenter på at jeg så «så fresh ut». Selv så jeg ikke noe merkbar forskjell, så jeg tror nok kanskje at det var litt tilfeldig. Jeg fortsatte å bruke den en del dager og det tok en del dager før jeg egentlig så noe forskjell i det hele tatt. Jeg har litt farge i ansiktet, samtidig som jeg har ganske mye gultoner i huden, noe som helt sikkert gjør at det tar litt lenger tid før jeg ser resultater enn de som er lysere i huden. Det første resultatet jeg så var faktisk mellom noen av fingrene og på håndbaken. Hadde tydeligvis ikke vært grundig nok til å vaske fingrene etter påføring av denne – så vær litt obs på det! Selv om fargen kommer gradvis, så får du faktisk veldig fort farge på hendene av denne.
Etter å ha brukt den i nesten en uke begynte jeg å se resultater, og da etter å ha økt antallet dråper noe, i forhold til det som var anvist på pakningen. Og selv om jeg har vært kjempefornøyd med forpakningen, at den lukter minimalt og at den kan bygges opp etter behov – så er jeg ikke helt fornøyd med fargen den gir. Den blir litt for guloransje for min smak, til og med på meg som har mye gultoner i huden. Så, den gjør seg absolutt best når man klarer å balansere den mellom å i det hele tatt synes, og ikke få for mye farge. Dessuten gir den en veldig fin glød til huden. 
Resultatet er altså: praktisk forpakning, minimalt med lukt, supert at den kan brukes sammen med dagkrem – men den blir fort for guloransj på huden hvis man bygger opp for mye farge. Jeg kommer nok helt sikkert til å bruke den opp, men den blir nok ikke kjøpt igjen med mindre det blir gjort noe med fargenyansen.

3 thoughts on “Test: Radiance-Plus Golden Glow Booster fra Clarins

 • Reply e-commerce 16. mars 2024 at 22:36

  Wow, fantastic weblog structure! How long have you ever been blogging for?
  you make running a blog look easy. The overall glance of
  your site is fantastic, let alone the content!

  You can see similar here sklep

 • Reply Yabpkg 6. januar 2024 at 02:33

  generic name for allergy pills prescription medication for severe allergies allergy pills prescribed by doctors

 • Reply Anonym 17. juni 2014 at 16:23

  Takk for en grundig og ikke minst ærlig omtale! Må si den var unik i bloggsammenheng…. Ikke BARE flott og fin og den beste som fins… ;)))

  Kristin 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *