Test: Aria Sonic fra Clarisonic

Sponset produkt
Photo: ladybird
Nå kommer anmeldelsen en del av dere har ventet på! For en stund tilbake så takket jeg ja til å få tilsendt en Aria Sonic rensebørste fra Clarisonic. Nå har jeg testet den over flere uker og føler jeg har fått testet den såpass godt at det er på tide med en liten tilbakemelding på hva jeg synes!
Clarisonic Aria er en rensebørste som brukes sammen med din daglige rens eller en skrubb. Den er forhåndsprogrammert med et 60 sekunders program som tar for seg hele ansiktet. Det er viktig å bruke den sammen med rens/skrubb og eventuelt vann, fuktighet er viktig for at børsten lett skal kunne gli over huden! Jeg er i utgangspunktet litt skeptisk til å overstimulere huden og var derfor litt skeptisk til å bruek den hver dag. De første 3-4 dagene brukte jeg børsten morgen og kveld sammen med rens, det merket jeg fort at gjorde huden litt tørrere enn normalt og at det ble litt mye. Derfor gikk jeg over til å bruke børsten 1 gang om dagen 2-3 ganger i uka – noe som passet huden min mye bedre! Kort fortalt, så påfører jeg rens i ansiktet, sammen med litt vann slik at det skal bli nok fuktighet, så setter jeg i gang standardprogrammet. Standardprogrammet varer i 60 sekunder, først 20 sekunder i panne, deretter 20 sekunder på nese og hake og deretter 10 sekunder på hver kinn. Børsten glir lett over huden og det er på ingen måte ubehagelig, dog det kan kile ganske mye på nesa. Etter at programmet er ferdig så skylder jeg ansiktet godt og påfører serum og krem som vanlig, og jeg er nøye med å skylle børsten godt før jeg setter den bort.
Som et lite utgangspunkt så kan jeg fortelle bittelitt om min hud, og mitt utgangspunkt. Nå som jeg er gravid så har jeg merket at huden er litt mer uren enn vanlig, noe som er helt vanlig siden det er ganske mye hormoner i sving. Ellers har jeg en ganske normal hud, som jeg er ganske så nøye med å pleie og ta godt vare på. Jeg sliter ikke med noen spesielt store porer, men kan ha litt sorte prikker på nesa som jeg liksom aldri klarer å bli helt kvitt. Etter å ha brukt Clarisonicbørsten en stund, og følt meg litt frem på hvor ofte den bør brukes på min hud, så begynner jeg å se litt endringer i huden. For det første så virker jo huden renere etter å ha renset huden med børsten, men den ser også renere og klarere ut – porene er enda mindre og de sorte prikkene på nesa er nesten borte. Tommel opp! Jeg merker også at huden virker glattere når jeg er flink til å bruke Clarisonic børsten regelmessig, hvis det for eksempel går litt lenger tid mellom hver gang jeg bruker den, så merker jeg litt mer smånupper og ujevnheter i huden. 
Så kort fortalt, jeg er blitt utrolig glad i Clarisonic børsten – den har definitivt gjort huden enda finere, på ganske så kort tid. Akkurat nå skulle jeg bare ønske jeg hadde oppdaget den før!
Og mitt viktigste tips angående børsten er å prøve seg litt frem, så finner du ut hvor ofte du bør bruke den til nettopp din hud!
Aria Sonic fra Clarisonic kan du blant annet kjøpe på Kicks 

2 thoughts on “Test: Aria Sonic fra Clarisonic

  • Reply ladybird 17. mars 2015 at 18:16

    Marianne H: Man merker virkelig at det er mye endringer som skjer, både med kropp, hud og hår! Og når man går inn i en slik periode, så gjelder det å finne litt ut av rutinene på ny. Jeg har blitt veldig glad i denne børsten, og husk at det kan ta litt tid å finne ut hvor ofte du ideelt bør bruke den på din hud. Du merker fort når det blir for ofte, da blir huden ganske tørr 🙂 Takk, og lykke til med din voksende mage!

  • Reply Marianne H 11. mars 2015 at 05:23

    Hei, jeg har ventet spent på denne anmeldelsen. Jeg er i samme situasjon som deg, og merker at hormonene gjør sitt med huden. Velger jo selvsagt å avstå fra alt som hatt med kjemisk peeling å gjøre nå, så nå er en Aria Sonic på vei i Posten til meg 🙂 takk for tips!

    Lykke til videre med bumpen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *