Sugar Daddy + Waltz

Photos: ladybird
Jeg får en del kommentarer på negelene mine, og aller aller flest når jeg har lakki naturlige toner. Au Naturel funker liksom alltid det. Jeg har en rekke lyserosa favoritter, og blander ofte flere farger for å få akkurat den rette fargen. I dag ble det et lag Waltz fra Essie først. Waltz er en ganske transparent hvitfarge. Deretter la jeg to lag med Sugar Daddy, en gammel favoritt når det kommer til lyserosa lakker. Har forresten oppdaget en ny baselakk også, som jeg raskt har blitt veldig glad i, Mi-Ny Calcium Base. Den får du kjøpt hos Lakkbar.

2 thoughts on “Sugar Daddy + Waltz

  • Reply ladybird 5. juni 2014 at 19:28

    Line: da har vi jammen mange av de samme favorittene 😉 Pop Art Pink, Ballet Slipper og Makes men Blush er i samlingen min. Du bør også sjekke ut Power Lunch fra Essie 😉

  • Reply Line 5. juni 2014 at 07:58

    Så fine! Jeg bruker ofte rødt eller mørk burgunder, men vender alltid tilbake til nøytrale farger. Synes nudes og lysrosa er fint. Digger Essie, fargene allure, ballet slippers, potato fields og pop art pink er favoritter. Synes også Makes men blush og Get me to the taj on time fra OPI er veldig fine 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *