Solkrem for ansiktet

Photo: ladybird
Med årene har jeg forstått at jeg er ganske picky på solkrem. Den må ha høy og god faktor (jeg bruker fra SPF30 i ansiktet året rundt), de må ikke inneholde masse skumle ingredienser, kremen må trekke raskt inn og ikke føles klissete, den må ha en lukt jeg tåler å gå med og den må ikke legge seg som et hvitt lag på huden. Og solkrem for ansiktet er jeg ekstra picky på, for den skal heller ikke inneholde ingredienser som tetter porene. 
Supergoop sine solkremer har vært en favoritt for ansiktet i flere år – de er rett og slett supre (søk på Supergoop her på bloggen og di vil få opp flere innlegg og omtaler). I år får også denne varianten fra Zo Skin Helath være med på reise. Det er en tynn, lett solkrem som også inneholder litt farge og virker som en primer som beskytter og jevner ut hudtonen. Da gjenstår det bare å se om jeg blir like glad i den som Supergoop sine varianter.


Publisert

i

,

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Solkrem for ansiktet”

 1. ladybird avatar

  Helga: Jeg kjøper Supergoop på Heaven Scent og den andre kan du kjøpe hos en rekke hudpleiere, blant annet Beth's på Frogner 🙂

 2. Helga avatar
  Helga

  Hvor kjøper du denne?

 3. ladybird avatar

  Maren: Jeg er helt hekta, elsker den fløyselsaktige følelsen den etterlater! 😉

 4. Maren avatar

  Det blir du nok, garantert!
  Jeg bruker den istedenfor foundation, den er bare helt super!:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *