Smykkefunn fra Stine A

Inneholder sponsede produkter
Life is too short to wear boring jewelry

Danskene kan det. Det må vi rett og slett bare innrømme. STINE A er et dansk smykkemerke designet av nettopp Stine A Johansen. Hun er en kreativ, smilende, livsglad dame som har et godt øye for design. Når hun ikke designer smykker så driver hun blant annet med yoga. Showroomet hennes er visstnok en opplevelse å besøke – med smykker over alt, vintagemøbler blandet med moderne klassikere og sofistikert kunst kombinert med lekne rammer på veggene. Et sted jeg kjenner jeg har lyst til å besøke!

Stine A Smykker

Smykkene er lekne, feminine og består i mange tilfeller av fargerike naturstener. Jeg falt for de enkle lenkene med små naturstener og charms i ulike farger og fasonger. Alle smykkene kan mixes og matches etter behov. Og nettopp det har jeg gjort. Det enkle kjedet prydes med en «Tiger Tooth» i rød karneol.

Stine A Smykker

Det som var litt fiffig var at jeg valgte rød «Tiger Tooth» fremfor alle de andre fargene som sort, hvit, grønn og rosa – uten å vite at rød karneol tilhører stjernetegnene Løven, Krepsen og Skorpion. Jeg er skorpion og datteren min er løve. Da føles det ekstra fint å ha den hengende rundt halsen.

 

Stine A

Armbåndet i samme design kommer til å bli så fint sammen med alle de andre armbåndene som henger rundt håndleddet mitt. Jeg elsker alle de bittesmå stenene og anhengene. Armbåndet er blant annet prydet med en bitteliten sort spinell, en rosa korall og en turkis. Så enkelt – men samtidig så iøyenfallende!

Stine A

Jeg kjenner at jeg har blitt litt mer nysgjerrig på stener og krystaller i det siste. Mye av takken skal Camilla Pihl ha, og en venninne som har den mest fantastiske samlingen av stener og krystaller hjemme. Den flotte samlingen har hun arvet etter bestefaren sin. Hver gang jeg er der må jeg beundre alle de vakre stenene.

Den røde karneolen symboliserer forresten livskraft og selvtillit. Det kjenner jeg er fint å tenkt på!

Stine A smykker // Ladybirds Nest

Photos: Ladybirds Nest

STINE A er et smykkemerke jeg ofte har tittet på når jeg har vært i København. Men jeg ser at flere og flere norske butikker og kunder får øynene opp for det, så det blir heldigvis mer tilgjengelig her hjemme.

 

4 thoughts on “Smykkefunn fra Stine A

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *