Skjortekjolen i maxiversjon

Photo: pinterest
Jeg elsker skjortekjoler. Og jeg messer om de her på bloggen i tide og utide. De har også vist seg veldig geniale nå som jeg er gravid. Så dere skjønner sikkert at det er en del skjortekjoler i min garderobe. Men ingen maxiversjoner. Og akkurat det må jeg få gjort noe med! Gjerne en i et herlig fargerikt mønster som den på bildet. Den ser mistenkelig ut som en Diane von Furstenberg, men jeg er ikke 100% sikker på akkurat det – lekker er den i hvertfall!

2 thoughts on “Skjortekjolen i maxiversjon

  • Reply ladybird 22. juli 2015 at 19:40

    Den er helt råååå – mistenker at det er en Diane Von Furstenberg!

  • Reply Karianne 23. juni 2015 at 11:52

    Åh, den var helt fantastisk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *