Skinny Low Salt fra Cubus

 Skinny Low Salt fra Cubus
Photos: ladybird
Jeans er vanskelig å finne, og boyfriendjeans er om mulig enda vanskeligere. De aller, aller fleste boyfriendbuksene der ute er veldig vide og veldig korte. Ikke en god look for meg. Derfor har jeg ofte endt opp med å kjøpe herrejeans i en liten størrelse. Mer autentiske boyfriendjeans man ikke.
Forrige uke kom jeg over denne jeansen på Cubus. Modellene heter Skinny Low Salt, og ja dere leste rett, det er en skinny modell. Men jeg gikk opp fem (!) størrelser og bruker den med belte, vips så har jeg den perfekte boyfriendjeansen, akkurat slik jeg liker den.
Siden flere har stoppet meg og lurt på hvor buksene er fra så tenkte jeg å dele dette lille tipset med dere, sjekk ut Skinny Low Salt på Cubus – gå opp i størrelsen! Vips, så har du superfine boyfriendjeans til en super pris.

Publisert

i

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Skinny Low Salt fra Cubus”

 1. Henriette avatar
  Henriette

  Super dame – supre tips!

 2. ladybird avatar

  Camilla: Jeg håper du liker denne! Den blir jo ganske vid i livet når man går opp så mange stlrrelser, men det er ikke noe et belte ikke kan fikse!

  Ida: De er helt perfekte, endelig fant jeg noen jeg likte! Dette er faktisk en herreskjorte, en slim fit herreskjorte fra Bruuns Bazaar. Jeg liker skjortene litt store, og da er herreskjorter perfekt!

 3. Ida avatar
  Ida

  Perfekt boyfriend jeans. Men hvor er skjorten din fra? Er på jakt etter en chrispy, hvit, oversized skjorte, og har lett i en evighet uten å finne. Din ser perfekt ut!

 4. Camilla avatar

  Åååå!!! Takk for tips:) helt enig med deg når det gjelder denne jakten. Skal absolutt prøve ut dette. God fridag:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *