Shit Pommes Frites! Hvordan fikse knust sminke.

 Er det ikke typisk? Favoritten smeller i flisene og knuses.
 Det kan faktisk fikses! Bruk en skje eller noe lignende (husk at den må være helt ren, man vil jo ikke ha masse bakterier i sminken) og knus alt til fint pudder.
 Og det er nå magien skjer – tilsett flytende antibac. Ikke gelevarianten, men den helt flytende, du får kjøpt den på apotek. Tilsett litt antibac av gangen og bland til en jevn grøt.
 Når blandingen er jevn så tar du etuiet og banker det noen ganger mot underlaget, slik at overflaten jevnes ut. Sett den deretter til tørk i romtemperatur. Når det har gått noen timer har alkoholen fordampet og øyeskyggen begynner å bli ganske tørr. Legg et lag tørkepapir over øyeskyggen og klem forsiktig men bestemt ned (vent litt hvis den gir etter, da er det ikke tørt nok). Ved å gjøre dette vil du få en jevn fin overflate, nesten som ny!
Photos: ladybird
Og der var det faktisk gjort – nesten like god som ny!
Nå og da klarer jeg det, å miste solpudderet, øyeskyggen eller pudderet rett i flisene. Og det er selvfølgelig alltid favorittproduktet man mister. Derfor ble jeg ganske så nysgjerrig da Linn, frisøren min, fortalte at man kunne reparere knust puddersminke med antibac. Hun hadde aldri testet det, men hadde hørt at det skulle funke. Og da måtte jo jeg sjekke det ut.
Så, du trenger et stykk knust pudder, øyeskygge eller bronzer, flytende antibac med høy alkoholprosent (gjerne over 70%), litt tørkepapir og en skje.
Under bildene har jeg forklart fremgangsmåten, og det viste seg å være overraskende enkelt, bare bittelitt tidkrevende. Voliá – den kan faktisk fikses!

5 thoughts on “Shit Pommes Frites! Hvordan fikse knust sminke.

 • Reply Williamzesee 21. april 2024 at 06:23

  world pharmacy india https://indiaph24.store/# best online pharmacy india
  indian pharmacies safe

 • Reply Invkkb 6. januar 2024 at 00:23

  major brand allergy pills does allegra require a prescription antihistamine generic names

 • Reply ladybird 10. juni 2014 at 20:35

  Line Harbak: Jeg måtte jo bare teste det ut, så klønete som jeg ofte er 😉 Er så kjipt hver gang man mister favoritten i flisene!

  Anonym: det er en gammel favoritt fra Lancome 🙂

 • Reply Anonym 9. juni 2014 at 15:25

  Fantastisk:) Hvor kommer den fine øyeskygen fra forresten?

 • Reply Line Harbak 7. juni 2014 at 09:02

  Utrolig nyttig tips, takk skal du ha! Jeg mister alltid favoritten i gulvet, så dette skal definitivt prøves neste gang! God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *