Say Hello to Thea! Air Max Thea

Photos: ladybird
Jeg har allerede postet noen bilder av mine nye kicks på instagram, noe som resulterte i masse spørsmål på hva modellen heter og hvor de er kjøpt. Disse ble med meg hjem fra Nike Concept Store i NY, men du kan også få tak i de her til lands. For eksempel her. Thea Air Max er en blanding av Air Max og Rosherun, og resultatet er en fresh og litt nettere Air Max modell. Og jeg elsker den!

(et lite tips hvis du skal kjøpe den på nett – har du smale føtter og lav vrist som meg så kan du holde deg til din vanlige Nike-størrelse, ellers bør du gå opp et halvt nummer)

5 thoughts on “Say Hello to Thea! Air Max Thea

 • Reply sklep online 17. mars 2024 at 21:32

  Wow, marvelous weblog layout! How long have you ever been running a blog for?
  you made blogging look easy. The entire glance of your web
  site is great, as smartly as the content! You can see similar here dobry sklep

 • Reply ladybird 28. mai 2014 at 20:00

  Hei hei anonym! En tommelfingerregel er at alle amerikanske merker er en god del billigere der borte, eks Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Ralph Laurent, Converse etc. Nike er også en god del billigere. Jeg vil vel kanskje si at de fleste Nike skoene jeg kjøpte kostet 20-25% mindre der borte. Converse får du kjøpt for cirka 300 norske kroner. Jeg synes ikke Nike klær var sååå mye billigere, virker nesten som om det var gunstigere å kjøpe sko. Kan også anbefale å stikke innom Asics sin butikk i Meatpacking, der kjøpte jeg sko til halv pris av norsk pris og masse billig treningstøy!

 • Reply Anonym 24. mai 2014 at 12:23

  Vi skal til NY etter sommeren, og gleder oss vilt. Demper jo ikke akkurat reiselysten å se alle de fine bildene dine. Helt supert!

  Hvordan synes du prisnivået på klær var? Eks på Nike?

 • Reply ladybird 20. mai 2014 at 19:12

  Hei Jeanette! Jeg hører veldig mange si at Nike er små i størrelsen, men jeg bruker det samme som jeg stort sett gjør i andre sko. Jeg bruker stort sett 38/39 og har alltid 38,5 i Nike. Jeg bruker dermed den samme størrelsen som jeg alltid gjør i Nike, kjøpte to andre Nike par samtidif, andre typer modeller, og disse har jeg i samme størrelse. Så jeg vil tro at du kan gå for den størrelsen du vanligvis gjør i Nike, men gå opp litt i forhold til andre skomerker 🙂 Grunnen til at jeg bruker den samme størrelsen i Nike som de fleste andre merker er nok at jeg har veldig smale føtter.

 • Reply Anonym 20. mai 2014 at 18:54

  Hei!
  Vil du si de er som vanlige Nikes litt små i størrelsen? Feks Nike free?
  Mvh
  Jeanette

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *