Rundt halsen min henger…gull og symbolikk

Inneholder sponsede produkter
GULL OG SYMBOLIKK

Det er svært sjelden det henger noen smykker rundt halsen min uten noen form for symbolikk. Hvert eneste anheng betyr noe spesielt for meg. Sånn som løve-anhenget fra Jane Kønig. Løven – fordi lilletulla mi er en løve.

Golden hoops and necklace

Og den røde tannen i sten fra Stine A. Den røde stenen er en karneol. Karneol stenen tilhører stjernetegnet Løven, og skorpion som jeg selv er.  Samtidig så symboliserer den røde karneolen livskraft og selvtillit. To fine egenskaper som kommer godt med når jeg nå hiver meg ut i et nytt stort prosjekt.

2 thoughts on “Rundt halsen min henger…gull og symbolikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *