Rudolph Skin Care favoritt!

Photos: ladybird
Jeg foretrekker det rene og naturlige, og er litt skeptisk til cocktail-effekten av alt vi påfører kroppen. Etter at aluminium og andre stoffer i deoderanter har blitt knyttet direkte opp mot brystkreft og hormonforstyrrelser har jeg vært på utkikk etter en god og snill deoderant. Rudolph Care sin er perfekt – den er økologisk og fri for dumme ingredienser. Og den virker, samtidig som den lukter mildt, rent og godt. En stayer!

6 thoughts on “Rudolph Skin Care favoritt!

 • Reply Itxpdz 6. januar 2024 at 03:42

  otc allergy medication comparison chart skin allergy tablets list allergy pills prescribed by doctors

 • Reply ladybird 28. februar 2014 at 22:54

  Hei hei alle sammen! Jeg kjøpte denne i Køben, men den kan også kjøpes på Gimle Parfymeri i Oslo, de har også nettbutikk!

  Anonym: Har du prøvd å avvende deg med den gamle, altså gå et par uker uten…man bør visstnok gjøre det for at ny deo skal fungere optimalt.

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 22. februar 2014 at 10:03

  Åh, slikt liker jeg! Hvor kjøper du denne?

 • Reply Anonym 22. februar 2014 at 07:44

  Hvor har du kjøpt denne?
  Heidi:)

 • Reply Anonym 21. februar 2014 at 19:11

  Hei. Kan anbefale deodorantene fra Acorelle. http://www.greenspirit.no/produktgrupper/deodorant/. Har testet en del deodoranter uten aluminium tidligere uten å ha funnet en som faktisk funker, men veldig fornøyd med disse:)

 • Reply Anonym 21. februar 2014 at 11:26

  Denne bruker jeg også. Den uten aluminium som jeg er mest fornøyd med, men fortsatt virker den ikke like bra som de med skumle ingredienser på meg..så jakten fortsetter:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *