Rudolph Care Mommy & Me Healing Balm

Inneholder sponsede produkter
Rudolph Care MOMMY & ME – balm for mor og barn

Produktene fra Rudolph Care er en gjenganger i baderomskapet mitt. Solkremem har jeg vært fan av i mange år, både for meg selv og lillemor, en av deodorantene kjøper jeg igjen og igjen, og flere av kroppsproduktene har blitt testet ut. Derfor var det en selvfølge at jeg måtte gjøre meg kjent med produktene for barn også.

Rudolp Care Mommy & Me

«Mommy & Me» er en deilig, nærende balm med helende effekt. Den rike balmen smelter mellom fingrene og er lett å smøre ut. Vesla mi bruker den etter at hun har badet. Noen ganger har jeg også bittelitt i badevannet. Den blir selvfølgelig litt fetere enn en krem, men ikke noe fetere enn hvis babyen hadde hatt olje i badevannet. Den fukter og gir masse næring, uten å inneholde masse skumle ingredienser. Balmen er basert på blant annet kokosolje, sheasmøt, vannmelonfrø, acaibær og bivoks. En nærende og pleiende blanding som virker beroligende og anti-inflammatorisk. Den kan også brukes på sår stump, da den etterlater en liten beskyttende hinne som virker som en fuktbarriere.

Rudolp Care Mommy & Me

Photos: ladybirds Nest

Men det er ikke bare for lillefrøken den er genial, den er også helt super for mødre – som navnet tilsier. Den kan brukes på alt fra tørre områder, til neglebånd, tørre lepper, fotmassasje og som fuktighetsbalm på ekstra tørr hud. En lite bieffekt av at balmen ikke inneholder noe snusk, er jo at den ikke inneholder parfyme heller, noe som gjør at den kanskje ikke lukter så deilig som du er vant til med Rudolph Care sine «voksenprodukter». Dog er det egentig bare en bra ting, for tanken på å smøre en sår liten babyrumpe med noe som inneholder parfyme er ganske avstøtende.

Du kan blant annet kjøpe Mommy&Me og andre Rudolph Care produkter hos Gimle Parfymeri. De anbefalte forresten en rekke bruksområder for denne balmen som jeg aldri har tenkt på: som kuldekrem, babymassasje,  skurv, eksem, såre lepper, ømme brystvorter etter amming og for å bløtgjøre arr etter keisersnitt. Rett og slett en multibalm for mor og barn!

4 thoughts on “Rudolph Care Mommy & Me Healing Balm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *