Rita Cream Tassel

Det er lenge siden jeg har brukt øredobber med litt størrelse. Når det kommer til bruk av smykker så går det i bølger hos meg. Nå har jeg hatt en laaang periode der jeg ikke har brukt noe annet enn noe helt enkle faste smykker hver dag, og nå og da har jeg addet noen ringer eller en ear cuff. Men jeg merker at det begynner å krible litt mer etter store etniske smykker, spesielt armbånd og øreringer. Det er nok noe med at sommeren ikke er såååå langt unna. Disse heter Rita Cream Tassel Earring og er laget av den norske smykkedesigneren Marte Frisnes. Og de er helt perfekte.

3 thoughts on “Rita Cream Tassel

  • Reply Gtobzi 5. januar 2024 at 19:19

    best allergy medications over the counter zyrtec canada over the counter best allergy over the counter

  • Reply ladybird 10. mars 2014 at 21:23

    Nanne: Og jeg kunne også tenkt meg et armbånd!

  • Reply Nanne 6. mars 2014 at 09:11

    Fine! Jeg har veldig lyst på et halskjede med dusk på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *