Rita Cream Tassel

Det er lenge siden jeg har brukt øredobber med litt størrelse. Når det kommer til bruk av smykker så går det i bølger hos meg. Nå har jeg hatt en laaang periode der jeg ikke har brukt noe annet enn noe helt enkle faste smykker hver dag, og nå og da har jeg addet noen ringer eller en ear cuff. Men jeg merker at det begynner å krible litt mer etter store etniske smykker, spesielt armbånd og øreringer. Det er nok noe med at sommeren ikke er såååå langt unna. Disse heter Rita Cream Tassel Earring og er laget av den norske smykkedesigneren Marte Frisnes. Og de er helt perfekte.

Publisert

i

,

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Rita Cream Tassel”

  1. ladybird avatar

    Nanne: Og jeg kunne også tenkt meg et armbånd!

  2. Nanne avatar

    Fine! Jeg har veldig lyst på et halskjede med dusk på 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *