Rescue Mask – Eve Lom

Huden min er stort sett ganske grei å ha med å gjøre. Med mindre jeg bytter, slutter eller starter på p-piller. Det hater den! Og nå har den gjort opprør noen måneder. Da gjelder det å ty til litt ekstra pleie og gode renserutiner og en god rensende maske. Som denne fra Eve Lom. En gammel favoritt som jeg stadig vender tilbake til. 
Det er en slags leirmaske som virker rensende, mildt eksfolierende og beroligende på hud som trenger litt ekstra oppmerksomhet. En runde med denne endrer ikke huden over natta, men den den hjelper definitivt huden å finne tilbake til seg selv. Den smøres på huden og sitter på i 15-20 minutter. Da tørker den lett inn, lik en leirmaske. Skylles av og etterlater huden klarer og renere.
Nå gjelder det bare å være ekstra flink med hudpleierutinene og riktige produkter og ha en liten dose tålmodighet.

Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Rescue Mask – Eve Lom”

  1. ladybird avatar

    Det er veldig hyggelig å høre Marit! Selv om bloggen kanskje tar en litt kommersiell vending fremover, så kommer jeg alltid til å anbefale produkter jeg liker selv. Og hver gang jeg gjør en produkt-test så får du min ærlige mening. Man kan ikke kjøpe meningene mine 🙂

  2. MaritBE avatar

    Den hørtes god og deilig ut 🙂 Jeg syns det er så bra når du anbefaler ting, for du skriver bra og er ærlig – og anbefaler ikke ting i hytt og pine 🙂 Takk for fin omtale og anbefaling 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *