Ragnas Kamp

For meg er bloggen et sted der jeg kan fokusere på noen litt mer overflatiske interesser, et lite fristed, et sted for å spre inspirasjon og glede. Men nå og da så skjer det ting i det virkelige livet som er så hjerteskjærende, som får man til å føle seg så hjelpesløs. Og man vil bare bidra der man kan.

Akkurat der er vi nå. Min beste venninne har en datter, noen måneder eldre enn min egen datter. De er venninner. Bestevenninner. Denne sommeren fikk lille Ragna diagnosen MPS1 Hurler Syndrom. Uten diagnosen og nødvendig behandling så ville hun hatt et kort liv i møte. Dessverre så vet vi ikke så mye om fremtiden til Ragna enda. Men vi vet at hun trenger frisk blod og frisk benmarg. Og her kan du og jeg bidra.

Bli blodgiver  – bli benmargsdonor.

Du redder liv. Og barn som Ragna kan få en fremtid.

2 thoughts on “Ragnas Kamp

  • Reply Rita 1. august 2016 at 14:23

    For ei nydelig lita jente?.
    Viktig og betydningsfullt å være blodigere! Takk for du minner meg på at det er på tide å melde seg som blodgiver igjen etter svangerskap og amming er ferdig ?.

    • Reply randi ladybirds nest 4. august 2016 at 18:56

      Hun er helt fantastisk! <3 Og det er så mange som henne der ute, som trenger noe vi andre tar helt for gitt. Tusen takk for at du sier fra til blodbanken at du er klar for å gi igjen. Nå har det straks gått et år siden jeg fødte, så da får jeg endelig gi igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *