Praha – en liten sniktitt

 På fredag tok jeg med meg to av de fineste mennene i mitt liv på tur
 …til en by fylt av nydelige små kafeer
 Koselige små torg og flotte bygninger
 Statuer og flott arkitektur uansett hvor man snur seg
 De søteste små balkongene, alltid fylt med blomster
 Yrende liv langs elva
 Fantastisk arkitektur
Photos: ladybird
På fredag satte jeg snuten mot Praha for å feire de to fineste mennene i livet mitt! En fantastisk deilig helg fylt av nydelig arkitektur, koselige små torg, yrende folkeliv og masse god mat. Her er en liten smakebit.

Publisert

i

, ,

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Praha – en liten sniktitt”

  1. ladybird avatar

    Luisa: Da synes jeg at dere må få til en tur dit en gang. Nyyydelig by, man blir helt bergtatt av arkitekruten over alt. Og masse hyggelige små steder man kan kose seg med god mat og godt drikke – perfekt for en liten getaway!

  2. Luisa Fernanda del Mar avatar

    Åh, Praha! Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit. Har sagt det til kjæresten så jeg regner med at det skjer en gang i fremtiden 🙂 Han har vært der 2 ganger ifm med HipHop Kemp, en festival. Så nå er det på tide med en litt annerledes tur dit, for å utforske byen ordentlig hihi 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *