Praha – en liten sniktitt

 På fredag tok jeg med meg to av de fineste mennene i mitt liv på tur
 …til en by fylt av nydelige små kafeer
 Koselige små torg og flotte bygninger
 Statuer og flott arkitektur uansett hvor man snur seg
 De søteste små balkongene, alltid fylt med blomster
 Yrende liv langs elva
 Fantastisk arkitektur
Photos: ladybird
På fredag satte jeg snuten mot Praha for å feire de to fineste mennene i livet mitt! En fantastisk deilig helg fylt av nydelig arkitektur, koselige små torg, yrende folkeliv og masse god mat. Her er en liten smakebit.

3 thoughts on “Praha – en liten sniktitt

 • Reply serentico.top 10. mars 2024 at 07:55

  Wow, amazing blog format! How long have you been blogging for?

  you made blogging look easy. The total glance
  of your site is fantastic, as smartly as the content material!
  You can see similar here ecommerce

 • Reply ladybird 2. juni 2015 at 18:53

  Luisa: Da synes jeg at dere må få til en tur dit en gang. Nyyydelig by, man blir helt bergtatt av arkitekruten over alt. Og masse hyggelige små steder man kan kose seg med god mat og godt drikke – perfekt for en liten getaway!

 • Reply Luisa Fernanda del Mar 20. mai 2015 at 11:18

  Åh, Praha! Jeg har alltid hatt lyst til å reise dit. Har sagt det til kjæresten så jeg regner med at det skjer en gang i fremtiden 🙂 Han har vært der 2 ganger ifm med HipHop Kemp, en festival. Så nå er det på tide med en litt annerledes tur dit, for å utforske byen ordentlig hihi 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *