Peace of Mind

Photo: ladybird
Kroppen jobber med å hamle opp med noen basselusker. Siden fredag har jeg hatt snufsete nese og feber som kommer og går. Ikke så syk at jeg må holde senga, men heller ikke helt i slaget. Da er det godt med neon små hjelpemidler som kan klarne litt opp i hodet. Denne lille flaskene fra Origins inneholder forfriskende dråper som hjelper mot både det ene og det andre. Et par dråper i tinningen og i nakken hjelper mot ett feberhett hode og en bitteliten dråpe under nesen åpner en tett nese. Men det er ikke bare når jeg er feberhet og pjusk jeg tyr til denne, den er også super når hodet er en størrelse for trangt dagen derpå, når man er trett og ufokusert og trenger å samle tankene, eller når man har influensa og er tett i hodet og ikke får sove. Peace of Mind – rett og slett!


Publisert

i

av

Kommentarer

3 kommentarer til “Peace of Mind”

  1. ladybird avatar

    Choose Well Buy Few og MaritBew: Jeg mener at jeg kjøpte den på tax free'n på gardermoen, men de har vel også Origins på Kicks tror jeg 🙂

  2. MaritBE avatar

    Den hørtes bra ut 🙂 Takk for tipset 🙂 Hvor har du kjøpt den?

  3. choosewellbuyfew avatar

    Tusen takk for bra tips, denne skal jeg teste ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *