Oribe Dry Texturizing Spray – igjen

Photos: ladybird
Hvis du skal kjøpe deg et nytt hårprodukt resten av dette året, gå for Oribe sin Dry Texturizing Spray. Det er absolutt et av de mest geniale hårproduktene jeg har prøvd. Jeg vet at jeg har kommet med en hyllest til denne her på bloggen før, men når noe er så bra så tåler det å gjentas. 
Se for deg en tørrshampoo som ikke gjør håret hvitt, men etterlater det fresht, med et skikkelig rotløft og langvarig hold uten å føles som hårspray eller virke kalkete. Og som i tillegg lukter så godt at den er verdt å bruke bare for lukten sin del. Da har du denne sprayen. Den er rett og slett genial!
Jeg kjøper den hos min faste frisør hos Gevir.

3 thoughts on “Oribe Dry Texturizing Spray – igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *