Ordning&Reda på badet

Photos: ladybird
Det skjer vel egentlig hver eneste høst – jeg får et intenst behov for en opprydning. Det er vel ganske så naturlig, nå begynner jo tross alt innetiden. En årstid der det er mer fokus på hjem og innekos. Og jeg liker å ha orden rundt meg. Er ikke nødvendigvis helt loco på å ha det helt striglet rundt meg, men jeg har behov for å ha litt systemer og ordninger som rydder opp litt visuelt.
I uken som gikk fikk deler av garderoberommet mitt gjennomgå (ja jeg vet, jeg er utrolig heldig som har en mann som lar meg bruke et helt rom i leiligheten til sko og klær). Og i helgen satte jeg i gang med baderomsskapene. Men før jeg gjorde det så var jeg en liten tur innom Søstrene Grene og plukket med meg plexibokser, sorte trådkurver og bronsefargede skåler. Ellers får utbrente duftlys-glass og esker fra blant annet duftlys og parfymer også hjelpe til å organisere stæsjet i baderommskapet.
Hvordan disse ble brukt får dere se mer av om et par dager!
Pst! Vil du lese litt om mine høstfavoritter innen mote og interiør, sjekk ut House of Oslo og Vikaterassen sitt nye digitale magasin!

2 thoughts on “Ordning&Reda på badet

  • Reply ladybird 1. oktober 2014 at 20:07

    Elin: Og nå kan du se det ferdige resultatet 😉

  • Reply Elin 30. september 2014 at 12:31

    Smarte løsninger! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *