Okker Gokker – Økologisk og bæredyktig barnetøy

Inneholder sponsede produkter

Okker Gokker Organic - Økologisk og bæredyktig barnetøy

Mykt økologisk ullsett til de minste fra Okker Gokker Organic

Danskene har en tendens til å få det til. Det gjelder også barnetøy og ting til de små. Okker Gokker er faktisk en av de eldste danske merkene med barnetøy.

Okker Gokker Organic - Økologisk og bæredyktig barnetøy

Med tiden har Okker Gokker fokusert mer og mer på økologi og bærekraft. Okker Gokker Organic har til og med fått kvalitetsstempelet «Bedste danske bæredygtige børnetøjsmærke» to ganger. Merket er kanskje ikke det enkleste å finne her i Norge, men det er vel verdt letingen.

Okker Gokker Organic barnetøy

Mykt og deilig barnetøy i gode kvaliteter og fin design. Dette settet i tynn, tynn ull er en favoritt hos oss om dagen. Det perfekte kosesettet innendørs og veldig fint lag på lag, siden det er så tynt og delikat.

Okker Gokker Organic barnetøy

Og nei, det klør ikke! Jeg måtte faktisk dobbelsjekke på vaskeanvisningen at det var 100% ull. Det er så tynt og deilig at jeg nesten trodde det kunne være litt silke eller kashmir i det.

Okker Gokker Organic - Ladybirds Nest
Photos: ladybird

Og lillefrøkna, hun er storfornøyd med tøy som er deilig å ha på og som hun kan bevege seg fritt i!

Shop Okker Gokker Organic

Okker Gokker Organic bør så absolutt sjekkes ut hvis du er hos være kjære danske venner. Ellers er det en rekke norske nettbutikker som fører merket – blant annet Sam&Sofie, Epleskrinet og Hoppsalanten.


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *