Nye klassiske Levi’s jeans i vårens jeansgarderobe

Klassiske Levi's jeans

Jeansgarderoben i vår – klassiske Levi’s jeans

Jeg er klar for å fornye jeansgarderoben litt. For litt siden så skrev jeg om noen råkule momjeans som jeg nylig gikk i anskaffelse av. Deilig med en ny passform i jeansgarderoben. Men jeg er klar for flere nye jeans. Eller gjerne nygamle Levi’s, for ofte er de finest når de er inngått.

Klassiske Levi's jeans

Photos: ladybird, Urban Outfitters, ShopStyle, Young Heart Run Free, Pinterest

Så nå er jeg på utkikk etter et par nye eller vintage Levi’s jeans. Jeg tror nesten det må bli et par klassiske 501 eller Wedgie Icon Fit. Har du sett noen fine?

3 thoughts on “Nye klassiske Levi’s jeans i vårens jeansgarderobe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *