Nails neglebar i Dublin

Nails neglebar ligger på et hjørne i Wicklow Street, rett bak Brown Thomas.
Photos: ladybird
Jeg liker å fikse neglene eller ta en blowdry når jeg er ute på storbyreise. Nails er en super neglebar som jeg stoppet innom i Dublin. Jeg valgte nettopp denne fordi de fører du av mine favorittmerker innen neglelakk, Essie og OPI, og de hadde også neglebehandlinger basert på organiske produkter for de som ønsker det.
Nails lå veldig sentralt, like ved Brown Thomas. Når du går i Grafton Street og kommer til Brown Thomas, så tar du bare inn i Wicklow Street, så finner du Nails på første gatehjørne.
Husk å bestille time (i hvertfall i helgene), det kan nemlig raskt bli veldig fullt!

One thought on “Nails neglebar i Dublin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *