Mine favoritter fra Pierre Robert!

Annonse

Jeg har vært så heldig å få plukke meg ut en rekke favoritter fra Pierre Robert som dere snart skal få et supert tilbud på!

Klikk her for å skrive deg opp på nyhetsbrevlisten og få et supert tilbud på mine favoritter om litt!

Pierre Robert favoritter

De første favorittene er fra Pierre Robert sin Wool Collection for barn. Helt perfekt til min lille barnehagejente! Jeg er så glad for at Pierre Robert også har litt mer kjønnsnøytrale farger i kolleksjonen sin, jeg er vel kanskje ikke den eneste som bli litt lei alt det rosa?! Må innrømme at jeg kjøper en del mørkeblått til den lille snuppa mi, synes det er veldig fint med marineblått på små jenter. Og Pierre Robert har mange fine ullplagg til de små i marine og fine fargekombinasjoner.

Et stort pluss for at de deilige ullsokkene er litt ekstra høye, da sitter de litt bedre på små lubne bein.

Og det er ikke bare vesla som har garderoben fylt opp med ull! Jeg trenger også gode ullplagg i garderoben til trilleturer, leking og aking i snøen og utendørs trening i vinter. Den kortermede toppen til venstre er en storfavoritt, jeg elsker den feminine runde halsen og ermene som er halvlange. Den er fin nok til å brukes til skjørt, samtidig som den er perfekt under en skjorte eller genser for å holde varmen. Jeg elsker fasongen!

Zip-genseren er en sporty favoritt! Jeg synes noen ganger det er litt klumpete med store skjerf og tykke jakker, da er det ideelt med en ullgenser med høy hals i stedet. Like deilig som underste lag når man skal ut og leke i snøen, som til en skitur eller bare loffe rundt i hjemme en søndag.

Pierre Robert favoritter

Pierre Robert favoritter

Jeg elsker disse feminine toppene i merinoull og Tencel! Så delikate og feminine og helt perfekte under en genser eller skjorte. Ull innerst mot huden er så lunt og deilig! Og så lekre at de gjerne kan få titte frem under en oversized skjorte eller utringet strikkegenser.

Pierre Robert favoritter

Pierre Robert sine tynne langermede topper er også geniale å ha i garderoben. Jeg har tidligere blogget om de, da jeg liker så godt å bruke de under en tykkere genser. Men de gjør seg vel så godt alene, sammen med en kul jeans og noen kule ankelboots.

Pierre Robert favoritter

De tynne ullstrømpebuksene til Pierre Robert er også på favorittlisten! Perfekte for meg som liker å bruke sommerkjolen året rundt, med en tykk strikkegenser og noen kule sko.

Pierre Robert favoritter

Og de er så behagelige at jeg fint kan krabbe opp i sofakroken med disse og en deilig strikkegenser.

Pierre Robert favoritter

Photos: ladybirds nest

Den siste favoritten som jeg velger å vise dere her er det myke blondeundertøyet fra Pierre Robert. Lekre, myke, behagelige blonder som sitter godt og ser lekkert ut. Blondebh’en kan med fordel titte frem under en utringet strikkegenser eller en kul herreskjorte.

Her fikk dere en liten sniktitt på en del av mine favoritter. Resten av favorittene finner dere her, der kan dere også skrive dere opp på nyhetsbrevlisten til Pierre Robert og snart få et veldig godt tilbud på alle mine favoritter!

10 thoughts on “Mine favoritter fra Pierre Robert!

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 11:17

  mexican drugstore online: cheapest mexico drugs – pharmacies in mexico that ship to usa

 • Reply Williamzesee 20. april 2024 at 11:17

  indian pharmacy paypal http://indiaph24.store/# best india pharmacy
  buy medicines online in india

 • Reply maren 18. november 2016 at 11:33

  Takk for svar:)
  Kjøpte ull fra PR til 3åringen tidligere i høst ved bhg start, men tror jaggu jeg må klikke hjem litt til meg og:) eneste er at jeg har litt dårlig erfaring med singletene med brede stropper da jeg synes de var altfor kort, skled opp fra buksen hele tiden, ikke bra for en frysepinn som meg;) men prøver noen du har anbefalt.
  🙂

  • Reply randi ladybirds nest 21. november 2016 at 18:18

   Det er så mange fine farger på ullklærne for kidsa! Deilig å se noe annet enn blått og rosa på alle plagg. Jeg har ikke testet de singletene med brede stropper, kun de med smale og de synes jeg er lange nok. det gjelder vel egentlig alle de plaggene jeg har anbefalt, de er alnge og gode, slik at man slipper de irriterende glippene. Spørs jo selvfølgelig litt på hvor lang man er og hvor mye former man har, hvor plaggene drar, men jeg tror i utgangspunktet alle jeg har anbefalt er lange og gode 😉 Det kommer snart et veldig godt tilbud på nyhetsbrev – så meld deg opp og følg med!

 • Reply Maren 16. november 2016 at 22:24

  Hei.
  Nå er jeg på mobil og ser bildene, kjempefine klær:) brukte du noen av de når du gikk gravid? Er nesten halvveis og lurer på om jeg får noen av toppene over magen?
  Tidligere når ikke bildene viste var det fra Mac.

  • Reply randi ladybirds nest 17. november 2016 at 18:09

   Takk for tilbakemeldingen! Jeg tror vi har løst det som var problemet – si gjerne fra om det skjer igjen! Jeg brukte flere av klærne mens jeg var gravid, og når jeg hadde født og ammet! Sportbh’en i ull var en av mine favoritt ammebh’er! Varm og god og behagelig på. Jeg brukte både de langermede toppene og de med halvlang erm når jeg var gravid, de med lange ermer er mye mer tøyelige enn de med den halvlange. Camisolen/toppen er i samme type kvalitet som de langermede og også super når jeg var gravid – tøyelig, god og varm! Egentlig så fungerte alle toppene jeg har nevnt godt når jeg ammet også, siden de alle har litt dypere utringning.

 • Reply maren 15. november 2016 at 10:16

  hadde vært fint hvis bildene viste;)

  • Reply randi ladybirds nest 15. november 2016 at 18:23

   Det skjønner jeg godt, du er på mobil sant? Min tekniker er på saken nå!

  • Reply randi ladybirds nest 15. november 2016 at 18:24

   Tusen takk for at du sier i fra! Du går inn fra mobil sant? Tekniker er på saken 😉

  • Reply randi ladybirds nest 15. november 2016 at 19:28

   Da var det fiksa 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *