Mikke Mus kaktus

Photos: ladybird
Det er ikke bare grønne planter jeg har en ting for i disse dager, kaktuser er også en dille. Og da jeg fant denne såkalte «Mikke Mus kaktusen» så måtte den jo bare bli med hjem. Og den står jo mye finere med en kaktus til ved siden av seg, så jeg måtte plukke med meg en til. Kule, ikke sant?
Også lærte jeg noe nytt om kaktuser, som jeg helt klart har gjort feil før. Jeg viste jo at de skulle vannes sjelden, men en gang i halvåret var sjeldnere enn forventet – men da har jeg lært det! Greit tips siden man ofte tar livet av kaktusen med for mye vanning.

2 thoughts on “Mikke Mus kaktus

  • Reply ladybird 28. juli 2015 at 19:56

    Takk Trine! Det er noen gamle potter fra Granit. Jeg har sett at de har hatt lignende hver sesong 🙂

  • Reply Trine 26. juli 2015 at 08:54

    Hei,
    Veldig fint! Det var veldig fine potter, hvor kommer de fra? Hilsen Trine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *