Lindex Kids Ulltøy

Inneholder sponsede produkter
Mønstrede ulltights fra Lindex Kids

Jeg innrømmer det så gjerne! Jeg er en veldig praktisk mamma når det kommer til barnehagetøy. Det går stort sett i ullundertøy og annet tøy som er godt å bevege seg i. Det aller viktigste er at hun lille skal ha på seg noe som er godt å bevege seg i. Nå som vi går inn i en litt kaldere sesong så går hun stort sett i ulltights og en tynn ullgenser i barnehagen.

Lindex Kids ull

Derfor ble jeg så glad da jeg var innom Lindex og så at de hadde fått inn sin ullkolleksjon i leopardmønster. Hun lille hadde en del ull fra Lindex i fjor, og det var vi veldig fornøyd med. Derfor ble jeg så glad da det hadde kommet med mønster. Dét er nemlig mangelvare når det kommer til ull. Stort sett er alt ensfarget og fargeskalaene er heller ikke så mye å skryte av. Men dette ullundertøyet i leo var jo superkult!

Lindex Kids ull

Lindex har et ganske stort utvalg ulltøy til kidsa nå, både dette i leo, et grønt sett med print, marineblått, grått og klassisk rosa og lysere blått. Vel verdt å sjekke ut! det kommer i en lett, tynn og deilig ullkvalitet som holder seg godt i vask.

Lindex Kids ull

Photos: ladybird

Sjekk også ut klærne fra Lindex Kids sin AW Lookbook – utrolig kule ting! Skulle nesten ønske den jakka i faux fur kom i min størrelse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *