Lash Control

Annonse

Når det kommer til vipper så er jeg egentlig en tilhenger av lengde. Bambivipper, lange, blafrende vipper. Men nå og da så ønsker jeg en litt mer rocka look, med mye volum og en helt kullsort look.

Da er volummascaraen til Lash Control perfekt. Børsten er tett og smal, sli at man kommer til over alt og virkelig får bygget volum. Og selve maskaraen er litt tykkere, slik at man enkelt kan få en kullsort ramme til øynene.

Og noe av det mest geniale med denne mascaraen er den lilla delen på midten. Den er myk og kan klemmes sammen, slik at du enkelt kan styre mengden mascara du vil ha på kosten! Så hvis du ønsker en litt lettere look, så er det bare å klemme litt ekstra, slik at du får lite mascara på kosten – og dermed er det lettere å oppnå det resultatet du vil!

Lash Control har også en mascara med fokus på lengde og en klar mascara som forsegler din vanlige mascara og også fungerer som bryngele. Klikk hjem Lash Control hos vakkerhud.no


Have you ever heard of Lash Control? A volumizing mascara with a «squeeze-wiper sleeve» that makes it possible to control the amount of mascara on the brush – just by squeezing the purple part of the mascara tube. No globs, no clumps, cause there are no excess product on the brush. I prefer to use this mascara on those days where I would like lashes with a lot of volume and a rock’n’roll look.

One thought on “Lash Control

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *