Ladybirds Fave #2 – Kokos

Inneholder produktlenker
Jeg digger kokos!

Har du fulgt bloggen litt mer enn et øyeblikk, så har du vel fått med deg at jeg DIGGER kokos. Og det er nesten umulig for meg å motstå ting med lukt eller smak av kokos. Og her er to nye kokos-favoritter fra i sommer, fra en kokoselsker til en annen.

Dilla på kokos

Coconut Body Milk fra Eco Sonya er perfekt for deg som ikke vil gå rundt å lukte kokos i den grad at det kjennes ut som du nettopp har vært på stranda. Den lukter veldig diskret av kokos, og kanskje litt annerledes enn mange andre kokosprodukter. Jeg synes lukten på denne minner meg mer om lukten av kokosvann. Så hvis du er ute etter en klassisk kokoslukt, så finner du ikke det i denne. Men det hindrer den ikke i å være superdigg. Den har en ganske lett konsistens, men gir masse fuktighet. Pass bare på å smøre den godt inn i huden, ellers kan den etterlate litt hvite striper på huden.

Og som alt annet hos PureYou.no, så er denne Body Lotionen et trygt valg – både for store og små.

Kokos er digg

Eco by Sonya har også noen skikkelig digge selvbruningsprodukter. Denne her er en av mine absolutte favoritter når det kommer til selvbruning for ansiktet. Så lettvin å bruke at det fort blir en vane! Love it. Du finner Eco by Sonya hos Pureskin.no.

Kokos er digg!

En annen favoritt når det kommer til kokos, er dusjsåpen fra Korres. Den lukter skikkelig kokos – her går tankene umiddelbart til palmesus og drink i hånda. Akkurat nå har Vita -30% på alt fra Korres også, så da kan det lønne seg å titte innom de nå.

Dilla på kokos

Photos: ladybird

Kokos er en av de tingene jeg bare vender tilbake til, igjen og igjen. Og jeg tror faktisk det er en del kokos-elskere der ute!

One thought on “Ladybirds Fave #2 – Kokos

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *