Korres kupp!

Photos: ladybird
Jeg ville bare komme med et lite budsjett-tips på en regnfull mandag. Body Lotions er jeg en storforbruker av, og nå er jeg nok en gang på siste rest i den nåværende tuben. Hadde egentlig tenkt å kjøpe med meg en ny fra tax free’n når jeg skal reise i slutten av uka, men da jeg gikk forbi Vita i dag så jeg at de hadde tilbud på min greske favoritt – Korres! Nå får du -30% på alle Korres produkter! Da plukket jeg med meg en deilig body lotion og en After Sun. Den After Sun’en har jeg blogget om flere ganger tidligere, den er nemlig så god at jeg bruker den som body lotion hver sommer. (Korres har endret design på produktene sine nå, så ikke fortvil om du ikke kjenner igjen produktene med en gang). Trenger du fornyelse av noe i baderomsskapet, sller har hatt lyst til å teste ut Korres? Pop innom Vita nå!

Publisert

i

,

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Korres kupp!”

 1. Lin avatar

  Tusen takk, det var godt tips!
  🙂 Elsker Korres!

 2. Anonym avatar
  Anonym

  Eller shop fra lookfantastic eller feelunique?

 3. ladybird avatar

  hehe, det var veldig hyggelig å høre da! Du bør absolutt shoppe Korres når du skal til dets hjemland! Og du, heldiggris!

 4. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Når jeg ser Korres så tenker jeg på deg 😀 De produktene jeg har prøvd har vært gode. Kanskje jeg kan shoppe Korres i Hellas om noen uker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *