Koreansk hudpleie – Klairs Gentle Black Sugar Charcoal Soap

Koreans hudpleie - Klairs Gentle Black Sugar Charcoal Soap

Mitt første møte med koreansk hudpleie

Koreansk hudpleie får mer og mer spalteplass og hylleplass i det norske markedet. Og det er vel kanskje ikke uten grunn. Koreansk hudpleie sies å ligge 10-15 år foran den vestlige hudpleien når det kommer til forskning og utvikling. Da må man jo nesten bli litt nysgjerrig, hvordan er egentlig disse koreanske hudpleieproduktene?

Klairs er et kjent Koreansk hudpleiemerke som nå er kommet til Norge. Jeg har ikke testet det ut før, men bestemte meg for å klikke hjem en bestilling.

Klairs Gentle Black Sugar Charcoal Soap

Photos: ladybird

Mitt første møte med koreansk hudpleie ble Klairs sin Gentle Black Sugar Charcoal Soap. Et mildt såpestykke som blant annet inneholder kull og skal virke veldig rensende på huden. Såpen er en av Klairs sine bestselgende produkter og sies blant annet å være veldig effektiv mot sorte prikker.

Når har jeg brukt den noen uker, og jeg må faktisk si meg ganske så enig. Det er litt kort tid å teste et produkt enda, men jeg ser at de sorte prikkene på nesa har minsket, og de er også lettere å fjerne (hvis du skal fjerne sorte prikker selv så anbefaler jeg deg at en hudpleier lærer deg hvordan, så du unngår skader i huden). De første dagene ble huden litt mer uren enn vanlig, men det tar jeg som et tegn på at såpen gjør jobben sin.

Jeg må innrømme at jeg var litt skeptisk til et såpestykke, jeg synes disse ofte stripper huden helt for fukt og etterlater den stiv og ubehagelig. Men det er ikke tilfelle med denne såpen! Man bør riktignok påføre fuktighet etter bruk, men det må jeg med all rens. Så langt er jeg superfornøyd med mitt første møte med koreansk hudpleie.

Har du testet noen produkter fra Klairs eller andre koreanske produkter du vil anbefale?

One thought on “Koreansk hudpleie – Klairs Gentle Black Sugar Charcoal Soap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *