Kitsch – hårstrikk rundt håndleddet

Photos: ladybird
Jeg er jo så glad i Blax sine hårstrikker at det egentlig er ganske utenkelig at jeg skal bruke så mye annet. Men Blax har en liten svakhet, den kan nemlig ikke bæres rundt håndleddet. Og jeg måååå ha en strikk lett tilgjengelig, for i løpet av en dag får jeg som regel et intenst behov etter å sette opp håret. Og da har jeg som regel ikke en Blax i nærheten. Derfor stakk jeg innom Heaven Scent og kjøpte meg et par pakker med Kitsch strikker, de er nemlig like fine rundt håndleddet som i håret. Problem solved.
For dere som ikke bor i nærheten av Oslo, Heaven Scent har også nettbutikk.

5 thoughts on “Kitsch – hårstrikk rundt håndleddet

 • Reply Williamzesee 21. april 2024 at 04:43

  cheapest online pharmacy india https://indiaph24.store/# pharmacy website india
  Online medicine order

 • Reply Floydbuh 20. april 2024 at 12:25

  reputable mexican pharmacies online: mexico pharmacy – buying from online mexican pharmacy

 • Reply Erdyws 6. januar 2024 at 04:40

  allergy pills on sale best allergy medicine for itching best antihistamine decongestant combo

 • Reply ladybird 1. september 2014 at 17:55

  hahaha…jeg digger deg Diaperdiva! 😉

 • Reply Diaperdiva 19. august 2014 at 17:09

  Jeg lider av samme syndromet.. kronisk "hårstrikk rundt håndleddet".. og Blaxene kommer til kort der for meg også desverre!! Disse var geniale Ladybird!! Sooo gonne buy them!! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *