Kashmina + Neon

De er så flinke til å dekke bordene på Kolonihagen
Photos: ladybird
Hu hei som tiden flyr! Siden jeg var på Kashmina frokosten på onsdag i forrige uke har det vært 3 bursdager, nasjonaldag og festligheter i fleng. Nå er mandagen her og hverdagen er i sin vante gang med jobb og trening. Men hverdagene mine er også ganske travle, så travle at jeg sjelden får tid til å stikke på alle de fine eventene og presse-sammenkomstene jeg blir bedt på. Men nå og da får jeg sneket inn noe. Slik som denne Kashmina eventen hos Kolonihagen. 
Jeg er utrolig glad i Kashmina, det har dere helt sikkert lagt merke til! Jeg har 5 skjerf, flere luer, gensere og morgenkåpe derfra, og flere av disse tingene har blitt noe av det bruker mest av alt jeg har i garderoben. Og nå kommer Kashmina med en skikkelig fresh kolleksjon, med masse herlige neonfarger! Jeg la min elsk på noen av neonfargene som kommer til høsten, en dyp orangefarge og en rosalilla farge som er helt fantastisk. (Har allerede satt meg opp på venteliste på det skjerfet). Og selv om jeg allerede har en morgenkåpe fra Kashmina, så må jeg innrømme at jeg forelsket meg litt i den rosa – hvor fresh er ikke den!?
Bittelitt om Kashmina, som gjør at jeg velger Kashmina når det kommer til kashmir:
– all kashmiren hos Kashmina er kvalitetstestet (SIFO har faktisk utviklet en egen test av kashmir i samarbeid med Kashmina, og er dermed det første merket i Norge som kan skilte med denne typen kvalitetstest)
– Produktene kommer i fantastiaske fargert. Creme er jo en farge som alltid er litt vanskelig, den er enten for gul, rosa eller grå. Kashmina sin cremefarge (den heter «beige» i nettbutikken) er etter min mening helt perfekt!
– Jeg holder en liten knapp på norsk design og norske gründere med bein i nesa
– Jeg synes så absolutt kashmiren til Kashmina forsvarer prisen sin. Kashmir er dyrt, så sørg for at du velger den beste kashmiren. Jeg har nå hatt det ene signaturskjerfet mitt i mange år, og det er like fint! Visste du forresten at det går med kashmir ull fra 3 geiter for å lage et Signaturskjerf?
– Kashmina tøyer grensene litt når det kommer til kashmir, de tør å dra på litt ekstra med farger og design og det kan jeg like.

Hva med deg, kunne du tenkt deg fresh neonfarget kashmir?

3 thoughts on “Kashmina + Neon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *