Karmameju Konjac Sponge – en ny favoritt

Photos: ladybird
Denne lille svampen var knallhard og ganske så stusselig da jeg kjøpte den. Men Karmameju Konjac Sponge ble raskt en favoritt i baderomsskapet. Før førstegangsbruk må den ligge noen minutter i lunkent vann, slik at den mykner opp. Nå bruker jeg den nesten hver eneste morgen og kveld sammen med min rens, istedet for klut eller bomullspads. Den gjør rensen min dobbelt så drøy, siden man får skummet opp rensen ordentlig godt. Svampen eksfolierer også huden på en skånsom måte. Huden føles rett og slett renere etter å ha brukt denne! Tommel opp for mer effektiv utnyttelse av rensen min og daglig eksfoliering – det gjør godt for huden.
 Konjac Sponge og andre produkter fra Karmameju kan kjøpes her.

3 thoughts on “Karmameju Konjac Sponge – en ny favoritt

  • Reply Bjmmrs 6. januar 2024 at 10:39

    skin allergy tablets list best generic allergy pills best allergy medicine for itching

  • Reply ladybird 23. mai 2014 at 19:25

    Hei Juni! Den er nok alt for liten og fin i overflaten til å brukes som en kroppsskrubb. Hvis du er ute etter kroppsskrubb så anbefaler jeg salt skrubben fra Karmameju, jeg skrev om den på bloggen for ikke så lenge siden 🙂

  • Reply Juni Paus 23. mai 2014 at 10:38

    Kult, den skal jeg prøve. Er den til kropp også, eller finnes det grovere varianter også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *