Kayon Resort Bali

Velkommen til Kayon Resort Ubud!

Skulle ønske jeg kunne tatt med meg disse elefantene hjem…
Muligens den deiligste infinitypoolen jeg noen gang har opplevd – med utsikt rett i jungelen
Mocktails for en blivende mummy – en av favorittene var denne med lemongrass
 Deilig med et lite kveldsbad
 Overalt var det pyntet med friske blomster til enhver tid
Photos: ladybird
En ting er sikkert, hvis du noengang skal til Bali – så er et besøk i Ubud et must! Dette var mitt andre besøk på Bali, og en av de få tingene vi var fast bestemt på før vi resite ned var at vi skulle tilbringe noen deilige dager i de grønne lungene rundt Ubud by. Ubud betegnes ofte som kunsterbyen på Bali, proppet med gallerier, yoga retreats og spennende restauranter. Men for meg handler det mest av alt om jungel og risåkre, friskere luft og frodig natur så langt øyet ser. På mange måter selve essensen av Bali, det som gjør Bali litt annerledes enn lignende type feriesteder. 
Siden mannen jobber innen flybransjen så er vi veldig heldige med gode flyavtaler, men det fører også til at vi må være litt mer fleksible og ikke alltid vet når vi kan reise – derfor ble heller ingen av hotellene for oppholdet booket før en dag eller to før vi skulle dit. De første hotellnettene på Bali booket vi faktisk i Bangkok, når vi mellomlandet før vi kom frem til Bali. Dette gjør jo at man kanskje ikke alltid får rom på visse hoteller og man ikke får planlagt like mye, men det løser seg alltid veldig greit. Og Kayon Resort i Ubud ble en veldig gledelig overraskelse. Vi falt egentlig ganske så pladask med en gang vi ankom hotellet, alt var så nydelig, så gjennomført, så frodig og grønt! Tenk bare å ligge i en infinitypool og kunne være så heldig å se en apekatt svinge seg blant tretoppene eller alle de fargerike tropiske fuglene som flyr over hodet ditt – rett og slett et lite grønt paradis.
Vel verdt et besøk hvis du er på Bali!

2 thoughts on “Kayon Resort Bali

  • Reply Tkknle 6. januar 2024 at 00:27

    best off counter seasonal allergy piriton allergy tablets canada prescription allergy medication without antihistamines

  • Reply Luisa Fernanda del Mar 23. april 2015 at 10:49

    Ser ut som du har hatt en fantastisk ferie! Har noen venner som skal til Bali i sommer, har tipset dem om å ta en titt både her og på insta 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *