Iskaffe – deilig på varme sommerdager

Photos: ladybird
Iskaffe er en favoritt på sommeren. Jeg trodde at dette var noe de fleste hadde testet ut på egenhånd, men der tar jeg kanskje feil. Når jeg lager det til folk som er på besøk så lurer de veldig ofte på hvordan man lager iskaffe. Derfor et lite innlegg om nettopp det.
Jeg velger å lage iskaffe i små glass. Jeg tåler ikke så godt melk, og da er det greit med små glass, slik at jeg slipper å bruke så mye melk. Først fyller jeg isbiter i glasset, ta godt med isbiter, det er bare digg. Deretter lager jeg 1-2 espressoshot med kaffemaskinen vår, heller dette over isen og fyller opp med melk. Altså, lett som en plett!
Du kan selvfølgelig bruke soyamelk eller annen melk hvis du ønsker, eller tilsette sukker hvis du vil ha den søtere. Selv synes jeg den er friskest uten å tilsette sukker.

One thought on “Iskaffe – deilig på varme sommerdager

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *