Ice Water Eyes ToGoSPA

Photos: ladybird
Få ting føles så fresh som et splash med iskaldt vann i ansiktet. Disse øyepadsene fra ToGoSPA har jeg skrevet om før, og jeg digger de! Jeg har alltid noen liggende i kjøleskapet. Og når jeg føler med litt sliten, trøtt i maska eller ufresh så tar jeg frem et par av disse, legger de på øynene og roer ned i 15-20 minutter. Etterpå føler jeg meg mye pigger, OG jeg ser mye piggere ut!

2 thoughts on “Ice Water Eyes ToGoSPA

  • Reply ladybird 11. april 2014 at 08:46

    Luisa: det er kjempedeilig, en skikkelig oppkvikker!

  • Reply Luisa Fernanda del Mar 8. april 2014 at 16:59

    Bra tips! Jeg har en slik maske som jeg burde bruke mye oftere, det er jo så oppfriskende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *