Ice Water Eyes ToGoSPA

Photos: ladybird
Få ting føles så fresh som et splash med iskaldt vann i ansiktet. Disse øyepadsene fra ToGoSPA har jeg skrevet om før, og jeg digger de! Jeg har alltid noen liggende i kjøleskapet. Og når jeg føler med litt sliten, trøtt i maska eller ufresh så tar jeg frem et par av disse, legger de på øynene og roer ned i 15-20 minutter. Etterpå føler jeg meg mye pigger, OG jeg ser mye piggere ut!

Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Ice Water Eyes ToGoSPA”

  1. ladybird avatar

    Luisa: det er kjempedeilig, en skikkelig oppkvikker!

  2. Luisa Fernanda del Mar avatar

    Bra tips! Jeg har en slik maske som jeg burde bruke mye oftere, det er jo så oppfriskende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *