Høstfavoritter – burgunder og kashmir

Photo: ladybird
Skinn er en stayer i garderoben. Jeg har mange ulike skinnplagg, men få fargede. Og denne høsten ville jeg ha skinnbukser med farge. Jeg fant ingen i ekte skinn med en fin burgunderfarge, så jeg endte opp på H&M med disse for 199,-
Kombinert med favorittgenseren fra Kashmina så har jeg et perfekt høstantrekk som funker til de fleste anledninger, bare bytt fra sneakers til hæler og man er klar for å gå ut og spise eller ta noen drinker.

Publisert

i

,

av

Kommentarer

4 kommentarer til “Høstfavoritter – burgunder og kashmir”

 1. ladybird avatar

  Ingrid: Deilig å få inn litt farge og, ikke bare sort og grått 🙂

 2. ingridesign avatar

  Flott kombinasjon, favoritt fargene mine denne sesongen!

 3. ladybird avatar

  Birgitte: jeg bruker de masse, er så godt med litt farge!

 4. Birgitte avatar
  Birgitte

  Love it <3 I dag skal jeg på jakt etter disse buksene ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *