Høstfavoritter – burgunder og kashmir

Photo: ladybird
Skinn er en stayer i garderoben. Jeg har mange ulike skinnplagg, men få fargede. Og denne høsten ville jeg ha skinnbukser med farge. Jeg fant ingen i ekte skinn med en fin burgunderfarge, så jeg endte opp på H&M med disse for 199,-
Kombinert med favorittgenseren fra Kashmina så har jeg et perfekt høstantrekk som funker til de fleste anledninger, bare bytt fra sneakers til hæler og man er klar for å gå ut og spise eller ta noen drinker.

4 thoughts on “Høstfavoritter – burgunder og kashmir

 • Reply ladybird 24. oktober 2014 at 19:31

  Ingrid: Deilig å få inn litt farge og, ikke bare sort og grått 🙂

 • Reply ingridesign 18. oktober 2014 at 21:59

  Flott kombinasjon, favoritt fargene mine denne sesongen!

 • Reply ladybird 12. oktober 2014 at 08:22

  Birgitte: jeg bruker de masse, er så godt med litt farge!

 • Reply Birgitte 3. oktober 2014 at 07:36

  Love it <3 I dag skal jeg på jakt etter disse buksene ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *