Headband Rabbit Ears

Photos: ladybird
Jeg er ganske avslappet i forhold til klær til lille. Hun er en liten baby, og det viktigste er gode, myke klær som er lette å ta på og av og er behagelige på. Men en dille har jeg fått oppheng på – hårbånd og pynt det håret hennes. Hun har så nydelig mørkt hår og det er så utrolig søtt med sløyfer og hårbånd. Derfor klarer jeg ikke helt å styre meg når jeg kommer over noe fint i den kategorien. Det siste jeg klikket hjem er dette prikkete hårbåndet fra Ebay. Du finner masse fint på Ebay og Etsy ved å søke på ord som «headband», «baby», «rabbit» «ears». Typen du ser over kalles «rabbit ears», og du kan sikkert se hvorfor. Cuuuute!

One thought on “Headband Rabbit Ears

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *