Headband Rabbit Ears

Photos: ladybird
Jeg er ganske avslappet i forhold til klær til lille. Hun er en liten baby, og det viktigste er gode, myke klær som er lette å ta på og av og er behagelige på. Men en dille har jeg fått oppheng på – hårbånd og pynt det håret hennes. Hun har så nydelig mørkt hår og det er så utrolig søtt med sløyfer og hårbånd. Derfor klarer jeg ikke helt å styre meg når jeg kommer over noe fint i den kategorien. Det siste jeg klikket hjem er dette prikkete hårbåndet fra Ebay. Du finner masse fint på Ebay og Etsy ved å søke på ord som «headband», «baby», «rabbit» «ears». Typen du ser over kalles «rabbit ears», og du kan sikkert se hvorfor. Cuuuute!

3 thoughts on “Headband Rabbit Ears

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *