Hanneli for Sandnes Garn

hanneli-for-sandnes-garn

Hanneli for Sandnes Garn – et litt overraskende samarbeid

Jeg ble litt overrasket da jeg så at Hanneli hadde gjort et samarbeid med Sandnes Garn. Av den enkle grunn at strikkebransjen virker litt satt. Men jeg tror Sandnes Garn har gjort et veldig smart valg, og når ut til masse strikkeglade jenter (som enten er glad i å strikke selv, eller å gå i strikk).

hanneli-sandnes-garn-1

For kolleksjonen ser veldig spennende ut! Den perfekte nette kabelstrikk-genseren…

hanneli-sandnes-garn-2

En deilig, oversized boyfriend-genser…

hanneli-sandnes-garn-3

Og masse annet fint! Jeg fikk faktisk lyst på det aller meste. Nå gjelder det bare å finne noen som kan strikke til meg!

Strikkeheftet fra designsamarbeid «Hanneli for Sandnes Garn» finner du her!

2 thoughts on “Hanneli for Sandnes Garn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *