Hammam Hot Scrub fra Rituals

Photos: ladybird
Selv om jeg har en helt klar favoritt når det kommer til skrubb – MD Formulations Face&Body Scrub, så liker jeg å teste ut litt nye produkter. Denne skrubben med havsalt fra Rituals plukket jeg med meg fra flyplassen i Brussel før jul. Rituals er jo et merke som nylig har kommet til Norge, som jeg alltid har kjøpt når jeg har vært på reise, men nå har vi det altså tilgjengelig her hjemme. Denne saltskrubben er av den ganske grove typen med grovt havsalt i en deilig oljeblanding som lukter veldig friskt av pepperminte! En skikkelig digg lukt, og deilige dufter er jo ganske typisk Rituals sine produkter. Dette er en slik skrubb som er helt perfekt å ha stående i dusjen – jeg elsker at den etterlater et tynt lag av olje på kroppen etter bruk, noe som gjør at man ikke har dette øyeblikkelige behovet for å smøre seg med body lotion. Du kan blant annet kjøpe den på Rituals sin egen lille avdeling på Steen&Strøm eller hos Kicks sin nettbutikk.

2 thoughts on “Hammam Hot Scrub fra Rituals

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *