H&M Home på badet

Photos: H&M Home
Fra tid til annen bytter jeg ut håndklær og sengetøy. Da er Missoni og H&M Home to favoritter! Sjekk ut håndklærne til H&M Home denne våren, delikate farger og mønster som er superfine å mikse – og gode priser!

Publisert

i

av

Kommentarer

2 kommentarer til “H&M Home på badet”

  1. ladybird avatar

    Irenglede: jeg har litt ulike typer g er veldig fornøyd! Men velg de typene som er "matte", det er noen som er mer velouraktige, disse har en tendens til å være litt ubehagelige å tørke seg med og røyte en del. H&M har mange gode ting til en god pris, jeg har også en del sengetøy derfra som jeg er veldig glad i.

  2. irenglede avatar

    De så veldig fine ut. Jeg skal sjekke dem nærmere. Mulig det blir H&M Home denne gangen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *